Populære sporter
All sport
Vis alt

Knutsen og Santos suspendert i neste kamp: – Vi er overrasket og sjokkerte

Tiril Haga

Oppdatert 11/04/2022 klokken 18:47 GMT+2

Både Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen og Romas keeper-trener Nuno Santos er suspendert fra neste kamp i Europa Conference League på torsdag.

BODO, NORWAY - APRIL 07: Kjetil Knutsen, Head Coach of FK Bodo/Glimt talks to the media during a press conference following the UEFA Conference League Quarter Final Leg One match between FK Bodo/Glimt and AS Roma at on April 07, 2022 in Bodo, Norway. (Pho

Foto: Getty Images

Etter situasjonen under sist kamp er begge trenerne suspendert fra kampen kommende torsdag i Roma, og blir ikke å se på sidelinjen. Det bekrefter UEFA i en pressemelding mandag ettermiddag.
– Vi er overrasket og sjokkerte over avgjørelsen fra UEFA. Vi kommer til å anke og vil jobbe med det utover kvelden, skriver Glimt via deres Twitter-konto.
Natt til fredag var det store politistyrker på Aspmyra Stadion etter at Bodø/Glimt vant 2-1 mot José Mourinhos Roma i Europa Conference League.
Det har vært flere versjoner i mediene om hva som skjedde i spillergangen etter kampen. Romas kaptein Lorenzo Pellegrini mente Knutsen gikk på angrep på Santos, samtidig som Glimt mente det var Santos som angrep først.
– Alt kulminerte i et fysisk angrep på meg i spillertunnelen. Vanligvis er jeg slik av natur at jeg ville trukket meg unna. I dette tilfellet ble jeg fysisk angrepet. Han tok grep rundt halsen min og skjøv meg inn i veggen. Det er helt naturlig at jeg da måtte forsvare meg, forklarte Knutsen.
Glimt skrev følgende i en pressemelding fredag ettermiddag.
«Romas oppførsel er ikke bare et fysisk angrep på Kjetil Knutsen, det er et systematisk angrep på Glimts verdier. Vi kan ikke som en liten klubb stå med lua i hånden og godta en slik oppførsel.»
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame