Bodø/Glimt - Europa FC 5-2
Den tidligere RBK-spilleren strålte ute på den regntunge gressmatta på Marbella Football Center, etter å ha blitt byttet inn til fordel for Kasper Junker etter pause.
Allsvenskan
Full Høgmo-jubel – tilbake på tabelltoppen og lukter på målrekord
8 TIMER SIDEN
Fredagens kamp var den andre treningskampen til Bodø/Glimt under oppholdet i Spania.
To som også viste at de ønsker å kjempe om en fast plass i startelleveren, var Hugo Vetlesen og 18 år gamle Sebastian Tounekti, som begge noterte seg ett mål hver.

Slik var kampen:

Brede Moe, var tilbake fra start etter skade, og åpnet målkontoen for de gulkledde. Europa FC utlignet derimot kjapt, men Sondre Brunstad Fet brukte ikke lange tiden før han sendte Glimt tilbake i ledelsen før hvilen.
Etter pause var det derimot talentene som skulle skinne på Marbella. Først satte Erik Botheim inn sin første nettkjenning for Glimt, før Hugo Vetlesen og Sebastian Tounekti fastslo sluttresultatet med to kjappe scoringer like før slutt. Kampen endte til slutt 5-2 til Bodø/Glimt.

To karanteneperioder

Den regjerende seriemesteren fikk en svært uheldig start på årets sesongoppkjøring, med hele to karanteneperioder som følge av intern smitte av covid-19.
I slutten av februar innførte også regjeringen på nytt forbud mot treningskamper for norske lag. Kun dager etter besluttet Bodø-laget å legge om planene, og reiste på treningsleir på Marbella for å optimalisere forberedelsene inn mot en ny sesong.
– I den grad klubben påny skulle komme i en tilsvarende situasjon, vil dette forringe klubbens muligheter til å kunne forberede seg til kommende sesong på en tilfredsstillende måte. Klubben har derfor sett det som nødvendig å gjøre det vi kan for å optimalisere treningshverdagen til vårt A-lag, samt sikre at vi gjør det vi kan for å unngå smitte inn mot seriestart og viktige kvalifiseringskamper til Champions League, skrev Glimt i en pressemelding etter beslutningen.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Skeid med sterkt bortepoeng mot Sandnes Ulf
9 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Syvmålsthriller mellom Åsane og Fredrikstad
9 TIMER SIDEN