18 år gamle Pedri har vært en åpenbaring for Barcelona, som trøblet i forkant av La Liga-sesongen. Starten på 2021 har vært svært lovende for gutten født i 2002.
– Han er den spilleren som har fått Messi til å smile igjen. Messi hadde en kaossommer i 2020, og nå ser det ut til at Pedri har fått fram gleden igjen hos han. Denne Pedri-Messi-linken må folk merke seg, sier Eurosport-kommentator Petter Bø Tosterud.
Supercopa de España
Finaleplassen glapp for Real Madrid – Ødegaard uten spilletid
14/01/2021 PÅ 21:49
Han skal kommentere kampene i den spanske supercupen, der Barcelona altså møter Real Sociedad. Torsdag møter Real Madrid Athletic Bilbao. Vinnerne av de to kampene møtes i en finale til helgen. Tosterud har observert 18-åringenog liker absolutt det han har fått se.
– Selv om Pedri ikke topper noen statistikker, så har han en helt egen evne til å gjøre noe konstruktivt med ballen hver gang han får den. Så har han linket veldig godt opp med Messi, og det er spennende. Denne unggutten ser ut til å bare bli bedre og bedre. Også får han mer og mer spilletid.
  • Pedri (og Messi) kan du se i aksjon på Eurosport og Discovery+ når den spanske supercupen går av stabelen onsdag 20:30 - sikre deg tilgang her!
– Mange sammenligner han med Iniesta. Siden Xavi, Busquets og Iniesta herjet i storhetstiden, ser Pedri ut til å være noe av det nærmeste til den trioen der. Så er det snakk om at han allerede nå er nære på å ta steget helt opp til A-landslaget til Spania, fortsetter han.
Så det er bare å se - og nyte - det man potensielt kan få servert av stjerneskuddet også på onsdag.
– Han gjør nærmest enhver fotballkamp morsommere å følge med på. Han gjør alt med stil. Barcelona ser bra ut nå, selv om det har sett litt ungt og uerfarent ut tidligere.
Januar er ikke en stor fotballmåned i Norge, så Tosterud gleder seg til å ta fatt på et storoppgjør i midtuka - der Barcelona har presset på seg.
– Det er ingen tvil om at Barcelona er storfavoritter mot Real Sociedad. Selv om sistnevnte fikk en god start på sesongen, så har de hatt en negativ formkurve i det siste. De har vel bare én seier på sine siste seks ligakamper. Men det blir likevel en veldig interessant kamp.
Så du denne?

Knakk sammen av stjernens kamikaze-slag: – Det er det villeste!

Supercopa de España
Ødegaard har fått lovnad av Zidane etter lite spilletid
14/01/2021 PÅ 11:23
Supercopa de España
Måtte avgjøres på straffer – se høydepunktene
14/01/2021 PÅ 07:52