– Det ser lovende ut. Etter den scanningen han fikk mandag ser det langt med lovende ut enn vi trodde, sier Åge Hareide til danske TV 2.
Danskenes landslagssjef kom med oppløftende nyheter angående Nicklas Bendtners skade tirsdag.
VM
FIFA: Mållinjeteknologi godkjente Japans omdiskuterte vinnermål mot Spania
12 TIMER SIDEN
Nordmannen tror nå at spissen kan bli klar til VM etter at 30-åringen pådro seg en lyskeskade mot Brann søndag, men tar uansett et lite forbehold.
– Det er ikke alt som vises på slike bilder og smerter kan være forskjellig fra spiller til spiller. Omfanget av lyskeskader kan være vanskelig å bedømme, men vi håper at han kan nå det, fortsetter Hareide.
Danmarks VM-tropp skal tas ut innen mandag 4. juni. Samme dag skal Bendtner ta en ny MR-scanning av skaden. Mandag var Hareide klar på at halvskadde spillere ikke skal med til VM. Nå skal spissen trene seg opp og lager et program sammen med landslagets fysiske trenere, slik at han skal bli klar til VM. Lørdag møter Danmark Sverige i Stockholm. Der blir spissen neppe å se på banen.
Feyenoord-spiss Nicolai Jørgensen håper Bendtner blir med til VM og likte ikke å se at landslagskompisen gikk gråtende i garderoben mot Brann.
– Det er vanskelig og setter følelser i sving. VM kommer kun hvert fjerde år og man har ikke så mange muligheter i karrieren til å oppleve det. For oss fotballspillere betyr det alt. Det er det største man kan oppnå, sier Jørgensen til danske TV 2.
Eliteserien
Ble signert før årets sesong – nå har han terminert kontrakten
15 TIMER SIDEN
Eliteserien
Landslagsprofil klar for Bodø/Glimt: – Ville til det beste laget i Norge
16 TIMER SIDEN