Det var Nettavisen som først omtalte nyheten tirsdag ettermiddag. Landslagsassistent Per «Perry» Joar Hansen fortalte at han hadde møtt Ole Selnæs i Trondheim for å snakke om den vanskelige situasjonen.
– Han har fått lov av klubben sin til å finne en ny klubb å spille for mens ligaen der borte avventer situasjonen, sa han.
Eliteserien
Sportssjefen freder Vegard Hansen: – Nå skal vi stå sammen
7 TIMER SIDEN
Eurosport.no snakket i januar med Perry om nettopp Selnæs og utfordringene han stod overfor etter nedrykket hans med den kinesiske klubben Schenzhen. Da var Lagerbäcks høyre hånd klokkeklar på at Selnæs måtte gjøre et valg.
– Ole også skjønner jo at når han rykker ned til kinesisk OBOS-liga, så er kanskje ikke det et bra nok nivå for han.
– Særlig han må gjøre et valg. Han må finne ut om det er et godt nok nivå til at han kan få utviklingen til å spille på landslaget, fortalte han.
Dette var før utbruddet av koronavirus i Kina. Nå er hele seriesystemet i kinesisk fotball satt på vent som følger av sykdomsutbruddet.
Les også: Perry ønsket klubbskifte for denne landslagsspilleren i januar
26. mars møter Norge Serbia i Nations League-playoff. Da er det ventet at Selnæs i utgangspunktet skal være aktuell for en startplass, men:
– Opp mot en så viktig kamp, så er det alltid en fordel å være i sesong og spille kamper som betyr noe, understreker Perry i Nettavisens intervju.
Selnæs hadde klare meninger om gamleklubben i fjor:
Eliteserien
Bernt oppsummerer: VAR-støtte, hipstere, Holm-magi og utpsyking
11 TIMER SIDEN
Eliteserien
VG: Politiet vil henlegge overgrepssak mot Brann-spiller
11 TIMER SIDEN