Først sendte Anthony Martial gjestene i føringen etter 27 minutter. Så utlignet Ruben Neves med en perlescoring like etter pause.
Etter halvspilt 2. omgang spilte Paul Pogba vegg med Martial før han gikk ned i boksen i en duell med Conor Coady. Dommer Jon Moss pekte på straffemerket selv om forseelsen så noe mild ut.
Pogba tok straffen selv, men forsøket ble reddet av Rui Patrício. Missen var franskmannens fjerde i Premier League siden starten av forrige sesong. Det er flest av alle i ligaen siden den gang ifølge statistikktjenesten
Premier League
Solskjærs United tuktet nesten Liverpool: – En misbrukt mulighet
17/01/2021 KLOKKEN 19:21
Det ble ikke flere mål på Molineux. Manchester United har nå fire poeng etter to kamper etter at de banket Chelsea 4-0 på Old Trafford i seriepremieren forrige søndag.

Lekker vegg

Anthony Martial sendte gjestene i føringen etter 27 minutter. Marcus Rashford spilte en stikker gjennom til den franske spissen som banket ballen i nettaket fra sju meter.
Scoringen var Martials 50. i United-trøyen. Han er med det den mestscorende spilleren i klubben for øyeblikket. Franskmannen er nå den 53. spilleren som når halvveis til 100 i Manchester United.
Hjemmelaget var meget nære ti minutter ut i den andre omgangen. João Moutinho svingte inn et frispark som traff pannebrasken til Raúl Jiménez. Ballen smalt i stolpen bak David de Gea og endte til slutt i en corner.

Drømmetreff

På den påfølgende corneren fikk Ruben Neves drømmetreff fra 18 meter. Ballen gikk via tverrliggeren og i mål. En meget vakker scoring fra den portugisiske midtbanespilleren.
Etter 67 minutter var det Pogba som var i hovedrollen. Først skaffet han straffe, før han tok den selv. Den ble reddet av Patricio.
United presset på og var klart best etter straffemissen, men klarte ikke å trenge gjennom et kompakt Wolverhampton-lag som la seg lavt.
1-1 gjør at Ole Gunnar Solskjærs menn ligger på 4.-plass med fire poeng.
Wolverhampton har nå ikke tapt på ni hjemmekamper i ligaen. 1-1 mandag kveld gjør at vi må helt tilbake til 2. januar for å finne sist «ulvene» tapte hjemme i Premier League.
(©NTB)
Premier League
Solskjærs United slo tilbake med storseier mot Newcastle
27/12/2019 KLOKKEN 08:31
UEFA Europa League
Kunstmål av Martial – Solskjærs United videre i Europa League
07/11/2019 KLOKKEN 21:54