Fotball
Premier League

Pogba bommet på straffe – Solskjærs menn med fire poeng etter to kamper

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Solskjær

Foto: AP

AvEurosport
19/08/2019 på 21:12 | Oppdatert 19/08/2019 på 21:15

Paul Pogba både skaffet og bommet på straffe da Manchester United og Wolverhampton delte poengene på Molineux. Det endte 1-1 i et fartsfylt oppgjør.

Først sendte Anthony Martial gjestene i føringen etter 27 minutter. Så utlignet Ruben Neves med en perlescoring like etter pause.

Etter halvspilt 2. omgang spilte Paul Pogba vegg med Martial før han gikk ned i boksen i en duell med Conor Coady. Dommer Jon Moss pekte på straffemerket selv om forseelsen så noe mild ut.

Premier League

Solskjærs United slo tilbake med storseier mot Newcastle

27/12/2019 PÅ 08:28

Pogba tok straffen selv, men forsøket ble reddet av Rui Patrício. Missen var franskmannens fjerde i Premier League siden starten av forrige sesong. Det er flest av alle i ligaen siden den gang ifølge statistikktjenesten

Det ble ikke flere mål på Molineux. Manchester United har nå fire poeng etter to kamper etter at de banket Chelsea 4-0 på Old Trafford i seriepremieren forrige søndag.

Lekker vegg

Anthony Martial sendte gjestene i føringen etter 27 minutter. Marcus Rashford spilte en stikker gjennom til den franske spissen som banket ballen i nettaket fra sju meter.

Scoringen var Martials 50. i United-trøyen. Han er med det den mestscorende spilleren i klubben for øyeblikket. Franskmannen er nå den 53. spilleren som når halvveis til 100 i Manchester United.

Hjemmelaget var meget nære ti minutter ut i den andre omgangen. João Moutinho svingte inn et frispark som traff pannebrasken til Raúl Jiménez. Ballen smalt i stolpen bak David de Gea og endte til slutt i en corner.

Drømmetreff

På den påfølgende corneren fikk Ruben Neves drømmetreff fra 18 meter. Ballen gikk via tverrliggeren og i mål. En meget vakker scoring fra den portugisiske midtbanespilleren.

Etter 67 minutter var det Pogba som var i hovedrollen. Først skaffet han straffe, før han tok den selv. Den ble reddet av Patricio.

United presset på og var klart best etter straffemissen, men klarte ikke å trenge gjennom et kompakt Wolverhampton-lag som la seg lavt.

1-1 gjør at Ole Gunnar Solskjærs menn ligger på 4.-plass med fire poeng.

Wolverhampton har nå ikke tapt på ni hjemmekamper i ligaen. 1-1 mandag kveld gjør at vi må helt tilbake til 2. januar for å finne sist «ulvene» tapte hjemme i Premier League.

(©NTB)

UEFA Europa League

Kunstmål av Martial – Solskjærs United videre i Europa League

07/11/2019 PÅ 21:39
UEFA Europa League

Bortetørken over for Solskjær og United

24/10/2019 PÅ 19:07
Relatert
FotballPremier LeagueManchester UnitedWolverhampton Wanderers
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Siste nytt

Fotball

Julian Ryerson ute resten av sesongen

FOR 38 MINUTT SIDAN

Siste videoer

Indre Bane

Viking-spørsmålet: – Tror de svetter litt i Stavanger

00:02:51

Mest populært

Indre Bane

Viking-spørsmålet: – Tror de svetter litt i Stavanger

FOR 5 TIMAR SIDAN
Vis mer