Populære sporter
All sport
Vis alt

Sander Berge er i Sheffield: – Et naturlig steg

Jonathan Nielsen

Oppdatert 30/01/2020 klokken 10:42 GMT+1

Sander Berge er avbildet sammen med Sheffield United-sjef Chris Wilder torsdag morgen. Overgangen skal være svært nærstående.

Sander Berge

Foto: Scanpix

Det var VG som først omtalte saken i Norge.
Den belgiske journalisten Kristof Terreur postet et bilde på Twitter av Sander Berge, Sheffield United-sjef Chris Wilder og agent Morten Wivestad.
– Når han er der borte er det så og si klart at det blir en overgang, sier Eurosports fotballekspert og tidligere Berge-sjef Kjetil Rekdal.

– Fornuftig

– Det er et naturlig steg, og et steg opp for Sander, sier Rekdal.
Selv om det er et stykke opp til de beste lagene i Premier League, mener Rekdal at den gode sesongen Sheffield United er et riktig klubbvalg for Berge.
– Jeg tror det er fornuftig. Han har gode muligheter for å få spilletid, og mulighet til å tilpasse seg Premier League, sier Rekdal, og insinuerer at Berge ser på Sheffield United som et mellomsteg.
Sheffield United har hatt en strålende start på comebacket til det ypperste selskap i England. Etter 24 serierunder ligger «The Blades» på 8. plass, kun syv poeng bak Chelsea på 4. plass.
Om Sheffield United er et bedre lag enn Genk er Rekdal usikker på, men at ligaen er bedre er han ikke i tvil om.

Drar fra fast plass

I Genk var Berge blant dem som startet kamper uke ut og uke inn, både i den belgiske toppdivisjonen og i Champions League.
Skal man tro Rekdal er det mer enn et godt rykte fra belgisk fotball som kreves for å fortjene en plass i Chris Wilders startellever.
– Fotball er ferskvare. Han må levere hver eneste uke. Også har det selvsagt spillestil, formasjon og lagkamerater en innvirkning. Jeg er ganske sikker på at dette er et fornuftig valg, sier eksperten.
Dersom den antatte overgangen blir bekreftet, går Berge i fotsporene til nordmenn som Jostein Flo og Roger Nilsen.
Sjekk denne!
picture

Saltnes om Europa-spill: – Hver kamp blir en bonus

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame