Det koker mer enn vanlig rundt United etter det som ble en vond opplevelse for både spillere og fans på Anfield. Liverpool var det beste laget gjennom store deler av kampen og vant fortjent.
Liverpool tok ledelsen 1-0 ved Sadio Mané før pause etter alt annet enn overbevisende forsvarsspill av gjestene. Sky Sports-ekspert Gary Neville var klar på at organiseringen i det bakre leddet til United var under enhver kritikk.
Henvendt til Sky Sports-kommentator Martin Tyler sa den tidligere United-profilen ifølge goal.com :
Premier League
Solskjærs United tuktet nesten Liverpool: – En misbrukt mulighet
17/01/2021 PÅ 19:21
– Du spurte meg tidligere i kampen om hvordan United spiller; du kan på en måte se fem mann i forsvaret, men de henger ikke sammen i det hele tatt. De er som spagetti bolognese når du ser på dem.

Mangler en sjef

Neville mener fraværet av en forsvarssjef er tydelig.
– Selv på dette frisparket er ikke linjen rett! Jeg ser på dem og kan ikke fortelle deg hvem som styrer linjen, sa Neville om en ny situasjon rett etter Liverpools 1-0-mål.
Heller ikke en annen tidligere United-profil var imponert etter å ha sett gamleklubben ryke på et nytt sviende nederlag søndag. Roy Keane satt i Sky Sports-studioet og likte spesielt dårlig det han så av Ashley Young.
– Defensivt klarer han seg ikke. Jeg vet at dette ikke er hans naturlige posisjon, men han er ikke i nærheten av god nok, sa Keane ifølge Daily Mail.
– Mulig han ikke er fokusert nok, men noen ganger må du lukte fare, og jeg tror ikke han har den evnen. Du må lukte det, kjenne det på kroppen, tilføyde iren.

29 innslupne

Liverpool tok sin første ligaseier mot Manchester United på mer enn fire og et halvt år søndag.
For United og manager José Mourinho fortsetter dermed problemene. Old Trafford-klubben har nå formidable 19 poeng opp til Liverpool på toppen av tabellen.
Det skiller også hele 11 poeng opp til Chelsea, som i øyeblikket innehar den siste av de fire plassene som gir mesterligaspill neste høst.
Tallene viser også at United i øyeblikket har sluppet inn 29 mål i ligaen denne sesongen. Det er ett flere enn i hele forrige sesong til sammen.
(©NTB)
Sett denne?
Premier League
Southamptons sjokkåpning senket Liverpool
05/01/2021 PÅ 07:17
Premier League
Solskjærs United slo tilbake med storseier mot Newcastle
27/12/2019 PÅ 08:31