Sørloth er ute med skade, men Roy Hodgsons mannskap så ut til å kjempe til seg tre viktige poeng på bortegress. Til slutt måtte «ørnene» likevel nøye seg med ett.
Luka Milivojevic sendte Palace i føringen to minutter etter pause i lørdagens kamp, men Bournemouth utlignet ved Lys Mousset i det 65. minutt.
Premier League
King-assist i sterk Bournemouth-seier
15/09/2019 KLOKKEN 15:01
Kvarteret før slutt scoret Palace-stjernen Wilfried Zaha. Vingen sendte inn 2-1 med et nydelig langskudd, og hjemmelaget var plutselig i tidsnød.
Joshua King fikk en knapp halvtime som innbytter for vertene, og den norske spissen fikk nettsus da laget trengte det som mest. King pirket inn utligningsmålet for hjemmelaget etter corner minuttet før full tid, naturlig nok til hjemmefansens store glede. Det var Kings sjette seriemål denne sesongen. Hans fjerde mål på åtte kamper.
Tre poeng kunne løftet Palace litt ut av nedrykkssumpen, men med lørdagens ene poeng er det kun tre poeng til Southampton på direkte nedrykksplass. Palace står med 31 poeng så langt. Bournemouth har en luke ned til sumpen med sine 38 poeng.
(©NTB)
Premier League
King åpnet målkontoen i Bournemouth-seier
17/08/2019 KLOKKEN 16:18
Premier League
Kings Bournemouth reddet poeng i målshow
27/04/2019 KLOKKEN 16:55