Populære sporter
All sport
Vis alt

Klopp: – Solskjær hører hjemme i en toppklubb

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 21/02/2019 klokken 19:46 GMT+1

Liverpool-manager Jürgen Klopp mener nåværende Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har bevist at han fortjener å trene en toppklubb.

Sunny

Foto: Scanpix

Den tyske manageren legger ikke skjul på at Solskjær har gjort en god jobb etter han overtok manageransvaret på Old Trafford like før jul.
– Ole Gunnar gjør en fantastisk jobb. Det handler om å få ut potensialet i laget og forbedre kvaliteten. Det er det han åpenbart har gjort, og det gjør ham til en manager for en toppklubb, sier Klopp i et intervju med Sky Sports.
Med Solskjær som manager har Manchester United vunnet 11 av 13 kamper. De sterke resultatene gjør at stadig flere tar til orde for å ansette nordmannen på fast basis.
Søndag barker United og Liverpool sammen til et klassisk rivaloppgjør på Old Trafford. Solskjærs menn vil med poeng sette kjepper i hjulene for Liverpool, som jakter sin første Premier League-tittel. Klubben vant ligaen sist i 1990, mens United løftet trofeet sist i 2013.
Manchester City leder ligaen på målforskjell foran Liverpool, men rødtrøyene har én kamp mindre spilt. Manchester United innehar den viktige fjerdeplassen som gir Champions League kommende sesong.
(©NTB/Eurosport.no)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame