Leicesters midtbanemann Danny Drinkwater skal de neste årene spille for Chelsea. Han ble klar for London-laget like før det engelske overgangsvinduet stengte.
27-åringen ble Chelseas sjette og siste sommerkjøp. Tidligere torsdag ble den italienske forsvarsspilleren Davide Zappacosta hentet fra Torino.
– Jeg er glad for å bli en Chelsea-spiller, og jeg kan ikke vente med i komme i gang. Det har vært en lang reise før jeg kom hit, men jeg er veldig fornøyd og ser fram til å hjelpe klubben med å vinne trofeer, sier Drinkwater til Chelseas nettsted etter å ha skrevet under en femårskontrakt med den regjerende ligamesteren.
Premier League
Tettey freder treneren etter nedrykket: – Han har gjort alt han kunne
13/07/2020 PÅ 06:50
Med overgangen til Chelsea blir engelskmannen gjenforent med N'Golo Kanté. I Leicester utgjorde duoen en svært viktig brikke på midtbanen da klubben sensasjonelt vant Premier League i 2015/16-sesongen.
– Danny er ikke bare en Premier League-vinner, men han har også Champions League-erfaring som blir uvurderlig for oss denne sesongen. Hans ankomst styrker våre muligheter på midtbanen, sier Chelseas sportsdirektør Michael Emenalo.
I tillegg til å kjøpe Drinkwater og Zappacosta på overgangsvinduets siste dag, har Chelsea i sommer sikret seg Willy Caballero, Antonio Rüdiger, Tiemoue Bakayoko og Álvaro Morata.
(©NTB)
Premier League
Solskjær tror på få overganger i sommer
09/07/2020 PÅ 07:23
Premier League
Berge og Sheffield United sikret seieren på overtid
08/07/2020 PÅ 19:11