Populære sporter
All sport
Vis alt

Ustoppelige Brann vant igjen

Oscar Korsnes

Oppdatert 05/08/2022 klokken 00:09 GMT+2

Suverene serieleder Brann leverte ingen stor kamp, men tok likevel sin andre seier mot Start på under en måned.

Se høydepunktene: Ny Brann-seier hjemme mot Start.

Brann - Start 1-0 (0-0)
Det skulle ta en time før det ble nettsus på Brann Stadion. Hjemmelagets Felix Horn Myhre plasserte ballen kontrollert forbi Start-keeper Jasper Torkildsen. 23-åringen sikret med det sesongens 15. seier for Brann.
Se høydepunktene fra kampen i toppen av saken.

Jevn batalje

Det var to jevne lag som ikke skapte spesielt mye i løpet av de første 45 i Bergen.
De gulkledde gjestene måtte se ligaens toppscorer Jonatan Braut Brunes forsvinne ut dørene da utleier LSK bestemte seg for å selge han til Strømsgodset. Dermed var Kristiansand-klubben en spiss fattigere før torsdagens møte med suverene ligaleder Brann. Den nysignerte vingen Zakaria Sawo startet kampen på topp for Start, men noterte seg ikke for scoring i debuten.
– De må ha inn en spiss. Som spiss tror jeg ikke Sawo har de kvalitetene som start er ute etter, sa Discovery-ekspert Petter Bø Tosterud i studio.
Andreomgang fortsatte som den første, men rett før timen var spilt dukket Felix Horn Myhre opp i Start-boksen og plasserte sikkert inn 1-0 til hjemmelaget. Etter scoringen beholdt Brann kontrollen, og sikret med det nok en trepoenger.
– Ikke en fantastisk kamp fra Brann, men de innkasserer tre poeng. Det er det viktigste, reflekterete Discovery-kommentator Amund Isaksen Lutnæs ved kampslutt.
Dermed er Brann fortsatt ubeseiret i årets OBOS-liga.
– Det var gøy. Vi slet lenge, så det var fint med en seier i dag. Vi var kanskje litt heldige som fikk seieren, var matchvinner Horn Myhres dom etter kampen.

Slagsmål

Dessverre ble det utenomsportslige hendelser som ble det mest dramatiske rundt dagens kamp. Før kampstart var det tumulter i Bergen sentrum, da en gruppe fotballsupportere stormet utestedet Skipperstuen. I følge ulike medier skal to menn være pågrepet etter masseslagsmålet. Opperasjonsleder Jørgen Ommedal sier det har blitt kastet røykgranater, bord, stoler og ølglass.
– Det er til å bli kvalm av, sa Bø Tosterud i studio etter kamp.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame