Populære sporter
All sport
Vis alt

Talentet blir med videre tross nedrykk: – Jeg har store drømmer

Marius Medby

Oppdatert 26/01/2022 klokken 21:47 GMT+1

Nicolas Pignatel Jenssen har skrevet under for tre nye år på Nadderud.

Nicolas Pignatel Jenssen

Foto: Eurosport

Talentet Nicolas Pignatel Jenssen (20) har satt navnetrekket sitt på en ny kontrakt med Stabæk. Den nye avtalen strekker seg ut 2024 sesongen. Dermed blir Jenssen med videre selv om Stabæk rykket ned til OBOS-ligaen forrige sesong.
Oprinnelig hadde midtstopperen ett år igjen av kontrakten sin med Stabæk.
– Jeg er kjempefornøyd og veldig motivert. Vi har ambisjoner om å rykke opp og jeg ønsker å heve spillet mitt og ta nye steg sammen med laget, sier Pignatel Jenssen til Stabæks nettsider.
Ungutten tror Stabæk er det riktige stedet for å bli en bedre fotballspiller.
– Jeg har store drømmer som fotballspiller, i likhet med de fleste andre i garderoben. Akkurat nå er Stabæk en veldig fin plass for meg å være. Her kan jeg utvikle meg og få mye spilletid. Jeg har fortsatt mye å lære, og her kan jeg fortsette å ta de stegene som kan ta meg videre ut i den store verden.
Sportssjef Torgeir Bjarmann er strålende fornøyd med å ha fått underskriften på papiret.
– Han gjør det veldig bra og er i fin utvikling. Piggy er en talentfull herremann som er i et fint utviklingsløp her i klubben. Og vi setter stor pris på at han har lyst til å skrive ny kontrakt, etter at vi rykket ned. Han viser at han virkelig ønsker å være her, og ønsker å bidra til at vi skal rykke opp igjen. At han tar ansvar og så tydelig viser at han vil være med videre, sender et godt signal til de andre spillerne i troppen også, sier Bjarmann.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame