Talentet Nicolas Pignatel Jenssen (20) har satt navnetrekket sitt på en ny kontrakt med Stabæk. Den nye avtalen strekker seg ut 2024 sesongen. Dermed blir Jenssen med videre selv om Stabæk rykket ned til OBOS-ligaen forrige sesong.
Oprinnelig hadde midtstopperen ett år igjen av kontrakten sin med Stabæk.
OBOS-ligaen
Legger opp som 30-åring: – Vil være der for barna
I GÅR PÅ 18:04
– Jeg er kjempefornøyd og veldig motivert. Vi har ambisjoner om å rykke opp og jeg ønsker å heve spillet mitt og ta nye steg sammen med laget, sier Pignatel Jenssen til Stabæks nettsider.
Ungutten tror Stabæk er det riktige stedet for å bli en bedre fotballspiller.
– Jeg har store drømmer som fotballspiller, i likhet med de fleste andre i garderoben. Akkurat nå er Stabæk en veldig fin plass for meg å være. Her kan jeg utvikle meg og få mye spilletid. Jeg har fortsatt mye å lære, og her kan jeg fortsette å ta de stegene som kan ta meg videre ut i den store verden.
Sportssjef Torgeir Bjarmann er strålende fornøyd med å ha fått underskriften på papiret.
– Han gjør det veldig bra og er i fin utvikling. Piggy er en talentfull herremann som er i et fint utviklingsløp her i klubben. Og vi setter stor pris på at han har lyst til å skrive ny kontrakt, etter at vi rykket ned. Han viser at han virkelig ønsker å være her, og ønsker å bidra til at vi skal rykke opp igjen. At han tar ansvar og så tydelig viser at han vil være med videre, sender et godt signal til de andre spillerne i troppen også, sier Bjarmann.
OBOS-ligaen
Delaveris etter drømmedebuten: – Det betyr mye for meg
I GÅR PÅ 17:04
OBOS-ligaen
Tar frem hagesaksa på 0-4: – Et av de klareste røde jeg har sett
22/05/2022 PÅ 15:13