For etter å ha spilt 180 kamper, scoret 23 mål og vært en del av klubben i over åtte år, har Kevin Mankowitz valgt å sette punktum i Grorud.
Klubben opplyser i en melding på egne nettsider at 27-åringen har startet i en sivil jobb han trives veldig godt i.
OBOS-ligaen
NISO reagerer på Blink-uttalelser: – Mest dramatiske i norsk fotballs historie
28/06/2022 PÅ 18:52
Discoverys Petter Bø Tosterud følger både Oslo-fotballen og OBOS-ligaen tett.
– Det er ikke tvil om at han har vært en kontinuitetsbærer. Det er veldig, veldig synd for Grorud, som helt klart mister en bidragsyter. Nå har de heldigvis broren Preben igjen, som fører Mankowitz-navnet videre. Den familien har vært en sentral del av Grorud-satsingen, med faren Danny som lenge var med som assistent, sier Bø Tosterud, og legger til:
– Det vil være rart for den slekta at det bare er en igjen på banen. Det er kanskje ikke Oslo-fotballens «Flo-slekt», men de har vært markante på en positiv måte.
I meldingen på klubbens nettsider takkes 27-åringen av.
– Kevin har vært en viktig spiller i mange år, og har bidratt sterkt til at klubben har tatt de stegene som den har. Vi ønsker virkelig å takke Kevin for innsatsen og alt han har betydd og gjort for Grorud IL.
Mankowitz selv er ikke sitert på noe, men ifølge meldingen ønsker han å takke for mange fine år i klubben, og for mange fine opplevelser der opprykket til OBOS-ligaen er høydepunktet.
I 2020 fikk vi fullt innsyn under skjebneduellen mot Strømmen. Gjenopplev det her:

Slik var skjebneduellen i bunnen – sett fra innsiden

OBOS-ligaen
Kostbart flykaos for KFUM etter stortap: – Jubler ikke akkurat over dette
28/06/2022 PÅ 09:28
OBOS-ligaen
Tverrliggeren hindret Bryne-seier mot Blink
27/06/2022 PÅ 18:46