Populære sporter
All sport
Vis alt

Frisparkperle sørget for poengdeling på Nordre Åsen: – Gullfoten!

Adrian Nordvik

Oppdatert 17/09/2022 klokken 23:04 GMT+2

Lørdagens kamper i OBOS-ligaen bød på spenning i bunnkampen. Skeid sikret seg et viktig poeng mot Fredrikstad etter å ha ligget under to ganger.

Scorer fra 30 meter – sjekk drømmetreffet til FFK-profilen

Skeid - Fredrikstad 3 - 3 ( 1 - 2)
Kampen om å holde plassen i OBOS-ligaen lever i beste velgående. Før Lørdagens kamper lå Skeid på kvallikplass med fire poengs luke til Stjørdals-Blink som møtte Mjøndalen på hjemmebane. Samtidig så er det syv poeng opp til Bryne på trygg plass. Derfor var det viktig for Skeid å ta tre poeng hjemme lørdag ettermiddag.
Det skulle bli innholdsrike første ti minutter på Nordre Åsen, lørdag.
Den nye Fredrikstad treneren Joakim Klæboe gjorde flere endringer i sin første offisielle kamp og skulle få en drømmestart etter bare 3 minutter. En felling i feltet gjorde at FFK får straffe. Den tok Thomas Drage og satt utagbart oppe i Kvarekvåls venstre hjørne, 0-1.
Bare syv minutter senere skulle Skeid utligne. Ulrich Ness slo et innlegg fra venstre, hvor det heades ned i feltet fra Hoven og Buduson satte ballen i mål fra kort hold. Scoringen var den syvende for sesongen for Skeid-spissen.
Den neste scoringen skulle komme etter halvtimen var spilt. Etter litt klabb og babb i feltet til hjemmelaget endte ballen i beina på Riki Alba som vender og avslutter hardt ned i hjørnet. Dermed var bortelaget i føringen igjen.

Snudde kampen

I det 59 minuttet utlignet hjemmelaget igjen. Bendik Rise tok et frispark hvor Kristoffer Hoven steg til værs i feltet og header kontrollert inn utligningen. Dermed var lagene igjen like langt.
Hjemmelaget skulle derimot ikke si seg fornøyd med ett poeng. I det 73 minutt kom David Hickson ned på venstresiden og la ett innlegg som keeper Jenssen bokser svakt ut. Der kom Kvia-Egeskog og skyter i mål via en forsvarer og dermed var snuoperasjonen fullført på Nordre Åsen.
– Dette kan vise seg å bli en svært viktig seier for Skeid, sa discoverys ekspert Petter Bø Tosterud i studio etter scoringen.
I det 84 minutt fikk Fredrikstad en kjempesjanse til å sette 3-3 men det ble avblåst for offside.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen.
picture

Ser sønnen bli meid ned: – Han har blitt taklet hardere av faren sin i stua

Frisparkperle

Det skulle derimot ikke bli tre poeng for hjemmelaget. I det siste ordinære spillerminuttet fikk Fredrikstad frispark. Den klinket Olav Øby i mål uten at keeper klarte å få en hånd på ballen. Dermed endte det med poengdeling på Nordre Åsen i det som viste seg som et høydramatisk oppgjør på nedre halvdel av tabellen. Resultatet gjør at Skeid nå ligger på 14 plass, mens Fredrikstad forblir på tolvteplass.
Slik endte kveldens OBOS-ligakamper:
Åsane - Kongsvinger 0 - 2
Raufoss - Start 1 - 2
Skeid - Fredrikstad 3 - 3
Sogndal - Ranheim 2 - 0
Stjørdals-Blink - Mjøndalen 1 - 2
Sandnes Ulf - Brann 0 - 3
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame