Populære sporter
All sport
Vis alt

Dårlig nytt for Brann: Nøkkelspiller mister flere kamper

Andreas Hopen

Oppdatert 11/05/2022 klokken 15:21 GMT+2

18 minutter ut i kampen mellom KFUM Oslo og Brann måtte midtstopper Fredrik Pallesen Knudsen ut med skade. Nå har han fått svar på utredningen.

Fredrik Pallesen Knudsen

Foto: NTB

Etter at den tidligere FKH-midtstopperen gikk av banen på Ekeberg ble en ispose surret rundt låret. Frykten var en strekk i hamstringen. Selv håpet Pallesen Knudsen på at det bare var en krampe, men nå har undersøkelsene bekreftet mistanken om en strekkskade.
«Heldigvis» er det bare snakk om en grad én-strekk, noe som betyr et skadeopphold på trolig et par uker.
– Han er trolig ute i 2-3 uker, sier Eirik Horneland til discovery onsdag ettermiddag.
Det betyr at minst fire kamper trolig blir spilt uten bergenseren, deriblant kampen mot Sandnes Ulf på fotballens festdag. Selv om ting fremdeles er usikkert, så håper Horneland at midtstopperen er klar til siste kamp i mai.
– Det kan være at han rekker Mjøndalen-kampen, sier Horneland.
Selv om den markante stopperkjempen da trolig mister fire kamper i en hektisk mai-måned så mister ikke Branns hovedtrener nattesøvnen av den grunn.
– Det er en del av fotballen det, vi er skodd for å tåle skader, mener Brann-treneren.
Da Pallesen Knudsen gikk av med skade mandag var det Ruben Kristiansen som vikarierte som midtstopper, med David Møller Wolfe inn på venstreback. Dette blir også trolig løsningen mot Sandnes Ulf. Runar Hove var tilbake på benken mot KFUM for første gang i år etter operasjonen av gilmours groin, men florøværingen har bare en halv trening på stor bane og er ikke aktuell for en startplass enda.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame