Populære sporter
All sport
Vis alt

Tjelmeland ferdig i Start

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 09/01/2024 klokken 09:21 GMT+1

Det bekrefter klubben selv på sine hjemmesider.

Sindre Tjelmeland

Foto: NTB

Sindre Tjelmeland og Start har blitt enige om å avslutte samarbeidet. Hovedtreneren hadde opprinnelig en kontrakt som strakk seg ut 2024.
Tjelmeland kom fra Ull/Kisa i 2021, og han ledet Start to og en halv sesong. Det endte med 9.-, 3.- og senest 5. plass i OBOS-ligaen.
– De sportslige rammene har endret seg mye på kort tid, og vi har stor forståelse for at Sindre ønsker å søke nye utfordringer utenfor IK Start. Vi har hatt en god dialog siden det ble opprettet kontakt før jul. Begge parter har vært opptatt av å finne en løsning som kan være god både for Sindre og klubben, sier styreleder i IK Start, Ole Magnus Skisland, til klubbens hjemmesider.
– Sindre har lagt ned en stor arbeidsinnsats for klubben. Han har hatt en tydelig spillestil, et stort fotballfaglig engasjement og har vært tett på spillerne. Vi ønsker ham og familien lykke til videre, fortsetter Skisland.
Det har ikke manglet på utskiftninger, rykter og støy rundt Start den siste tiden. Etter at sesongen ble avsluttet på verst tenkelig vis ved at Start tapte kvalikkampen mot Bryne på walkover, skriver nå Fædrelandsvennen at en amerikansk investorgruppe er interessert i å spytte inn 40 millioner kroner i klubben.
Rett før jul forlot også Magni Fannberg rollen sin som sportssjef i klubben etter at flere sentrale medlemmer av styret ønsket å få han ut av klubben.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame