Populære sporter
All sport
Vis alt

Sportssjefen ferdig i Start: – Dette kan jeg rett og slett ikke leve med

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 20/12/2023 klokken 15:23 GMT+1

Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.

Magni Fannberg

Foto: NTB

Magni Fannberg og Start er enige om å avslutte samarbeidet. Sportssjefen hadde opprinnelig kontrakt ut 2024, men kommer ikke til å fortsette i OBOS-ligaklubben.
– Magnis arbeidsavtale løper ut 2024, og vi har hatt en dialog den siste tiden om å avslutte arbeidsforholdet nå. Det er ikke tilstrekkelig gjensidig tillit til at vi kan fortsette samarbeidet. Når situasjonen er slik den er, er det naturlig at arbeidsforholdet avsluttes, sier styreleder i IK Start Ole Magnus Skisland til klubbens hjemmesider.
Fannberg har selv kommet med en uttalelse gjennom sosiale medier.
– Uroen og splittelsen som nå preger IK Start nå gjør det umulig for meg å utøve rollen som sportssjef. Jeg opplever at min tilstedeværelse er med på å opprettholde uroen i klubben og muligens også forsterke det. Jeg er derfor ikke en god ressurs for klubben nå. Dette kan jeg rett og slett ikke leve med, skriver han blant annet.
Se hele uttalelsen her:
Ryktene har svirret rundt Fannbergs fremtid i Start siden sesongslutt. Lørdag avslørte Fædrelandsvennen at sportssjefen hadde fått et tilbud om en sluttpakke.
Ifølge avisen er det flere sentrale medlemmer av styret som skal ha ønsket Fannberg ut av klubben etter samarbeidsproblemene med den tidligere daglige lederen Terje Marcussen gjennom 2023-sesongen.
Start har også lagt bak seg en turbulent sesong på nivå to. Klubben endte på en 5. plass, men spilte aldri en kamp i opprykkskvalifiseringen. Årsaken var at hjemmebanen var frossen og umulig å spille på da de skulle møte Bryne.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame