Populære sporter
All sport
Vis alt

Serielederen herjet og sendte Start dypt ned i gjørma

Joakim Miøen

Oppdatert 05/07/2021 klokken 20:42 GMT+2

Kjetil Rekdal og HamKam flyr videre i OBOS-ligaen, og beholder tabelltoppen etter en overbevisende 3-1 seier mot Rekdals gamle arbeidsgiver.

Se høydepunktene: HamKam herjet med Start

  • Se alt fra Eliteserien og OBOS-ligaen på discovery+!
Start-HamKam 1-4
– Jeg er selvfølgelig veldig fornøyd. Men så viser vi litt hovmod på 3-0 og lar Start få presse oss hardt. Men det er en fantastisk seier og en strålende prestasjon av guttene våre fra start og fram til 3-0, sa Kjetil Rekdal etter møtet med gamleklubben.
– Derfra og inn blir det en krigekamp. Men det er tre dager siden vi spilte sist og jeg er så stolt av denne HamKam-gjengen. Så hardt som de har trent i vinter og står kampene helt ut. Det er fabelaktig. Å vinne her er fantastisk for oss, fortsatte Rekdal.
HamKam har hatt en fenomenal sesong med Kjetil Rekdal ved roret. Trenerprofilen fikk sparken i Start i 2019 og sørget for et absurd øyeblikk da han likevel møtte opp for å lede laget.
For første gang var han nå tilbake på Sparebanken Sør Arena som HamKam-sjef.
– For meg er det en kamp om tre poeng og ingen ting annet, var den korte beskjeden fra Kjetil Rekdal før kampen angående returen til Sparebanken Sør Arena.
Se ekspertenes Start-slakt: (Saken fortsetter under videoen)
picture

Slakter Start etter HamKam-show: – Jeg er sjokkert

HamKam-show

Og en som har blomstret for HamKam under Kjetil Rekdal gjorde sitt for at sjefen skulle få med seg poengene hjem. Kristian Eriksen kriget inn 1-0-ledelse etter et hjørnespark.
Det var eneste scoring i den første omgangen. Men etter pause tok det fyr. Og det var gjestene som hadde mest krutt. HamKam vartet tidvis opp med festfotball og serverte to vakre mål på bare tre minutter. Morten Bjørlo plasserte først inn 2-0 før han serverte Ruben Alegre. Spanjolen, som har ønsket seg vekk fra klubben, banket inn 3-0-ledelse for serielederne.
Etter 3-0-målet falt HamKam noe lavere i banen. Start kjempet seg inn i kampen og fikk reduseringen da Eirik Schulze headet ballen i mål med et pent hodestøt. Men nærmere kom ikke Start, som dermed ligger på 13.-plass i OBOS-ligaen. Fasit er ti poeng på ti kamper.
På overtid fikk også HamKam satt inn 4-1.
De grønnkledde troner helt på topp med imponerende 23 poeng.

Slik endte OBOS-runden:

Ull/Kisa-Ranheim 1-1
Åsane-Jerv 0-1
Stjørdals-Blink-Grorud 2-0
Fredrikstad-KFUM 2-1
Raufoss-Bryne 4-1
Sogndal-Strømmen 1-1
Sett denne?
picture

Jokke oppsummerer: Friday-hyllest, RBK-slakt og skadelisten til Glimt

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame