Nicolai Næss skriver selv på nettstedet Stabæk Forum, et diskusjonsforum for Stabæk-fansen, at han har signert en fireårskontrakt med gamleklubben.
«Halla! Nico her. Er bare innom for å fortelle at det ordnet seg. Fireårskontrakt. Jeg blir med inn på ny stadion. Utrolig glad for å få muligheten til å spille foran dere igjen, i klubben jeg har spilt min beste fotball i!», skriver han i meldingen, og legger ved en selfie med Stabæk-klær.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Brann stormer videre
3 TIMER SIDEN
29-åringen spilte i Stabæk fra 2013 til 2016, der han fikk 107 kamper for de Blaa.
«Borte bra, men hjemme best! Det er akkurat sånn det føles. Nå er jeg endelig hjemme igjen, og jeg har ikke kommet hit for å pensjonere meg! Vi skal rett opp i Eliteserien, der Stabæk hører hjemme», skriver Næss videre.
Verken Stabæk eller Sarpsborg 08 har foreløpig bekreftet avtalen på sine hjemmesider.

VG: Opp mot to millioner kroner

Ifølge VG skal overgangssummen ligge et sted mellom 1,5 og 2 millioner kroner.
Etter perioden i Stabæk gikk turen videre til den amerikanske MLS-klubben Columbus Crew. Etter én sesong i statene, dro Næss videre til nederlandske Heerenveen.
De siste tre sesongene har 29-åringen spilt i Sarpsborg 08.
I fjor fikk Næss 23 kamper i Eliteserien. I 15 av kampene bekledde han den defensive midtbanerollen, mens i de resterende åtte spilte han midtstopper.
– Jeg tror jeg kommer tilbake som midtstopper, men kan også bidra på midten om det trengs, sier Næss til Budstikka.
29-åringen blir Stabæks fjerde signering dette vinduet. Tidligere har OBOS-klubben hentet Curtis Edwards fra Djurgårdens IF og Fredrik Krogstad fra Lillestrøm. I tillegg er venstreback Victor Wernersson klar for en ny sesong på lån.

Mistet kapteinen

Nicolai Næss kommer dagen etter at Stabæk offentliggjorte at kaptein og stopperbauta Yaw Amankwah legger opp. Den rutinerte midtstopperen har fått beskjed fra legene om at det ikke er en god idé å fortsette fotballkarrieren.
34-åringen kom gratis til Stabæk etter to og et halvt år i den danske klubben Hobro. Vestledningen har tidligere spilt for Brann, Sandefjord, Tønsberg, Alta og Fana i Norge.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Debut-scoring sikret Sogndal-seier
3 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Åsane med full kontroll mot Sandnes Ulf
3 TIMER SIDEN