Populære sporter
All sport
Vis alt

Matchvinneren tok selvkritikk: – Synes synd på resten av laget

Håkon Brandsnes

Oppdatert 23/05/2021 klokken 20:44 GMT+2

Torbjørn Agdestein og Aalesund revansjerte det skuffende tapet for Raufoss i forrige runde da KFUM Oslo ble slått 1-0 søndag.

Torbjørn Agdestein

Foto: Eurosport

Aalesund - KFUM Oslo 1-0
Et 2-4-tap for Raufoss er langt fra bra nok for et AaFK som jakter en retur til Eliteserien. Da var det godt å ha Agdestein på banen søndag.
29-åringen var frempå tidlig i hjemmekampen mot «Kåffa». Allerede etter 11 minutter avsluttet han en halvmeter utenfor mål etter en god pasning fra Sigurd Haugen.
Spissen fikk muligheten igjen tolv minutter senere, da KFUMs sisteskanse noe klønete headet ballen i beina på ham. Agdestein bommet imidlertid på det åpne målet fra langt hold.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Holdt markering før kampen: – Nå må Abid Raja våkne

I 2. omgang satt den endelig for 29-åringen. Like etter timen spilt svingte Simen Bolkan Nordli et frispark inn i feltet, og AaFK-spissen gjorde resten med pannebrasken. Via metallet sendte han hjemmelaget i føringen.
Det smakte godt etter mange misser tidligere i kampen.
– Jeg synes litt synd på resten av laget at jeg gjør det så forferdelig spennende på slutten, med nerver og den slags. At jeg blir matchvinner, synes jeg ikke var skrevet i stjernene. Jeg hadde ikke spilt skikkelig kamp på altfor lenge, så skal jeg komme inn og bare ødelegge selvtilliten min. Men så fikk jeg litt tilbake til slutt, sa Agdestein til Discovery etter kampen.
Se hele intervjuet med Agdestein her.
picture

– I dag synes jeg vi leverer årsbeste

Like fornøyd var ikke KFUM-trener Jørgen Isnes.
– Aalesund vinner fortjent. Vi gir fra oss altfor mye i dag, både ball, målsjanser og rom. Det var ingen god versjon av KFUM i dag, selv om vi har noen målsjanser vi kan sette. Det er ikke nok sammenlignet med Aalesund. Så er det utrolig at vi slipper inn et mål som nesten er likt det vi slipper inn mot HamKam. Det gjør meg ordentlig «pissed», sa Isnes til Discovery.
Se hele intervjuet med Isnes her.
picture

– Det gjør meg ordentlig «pissed»

Bortelaget var nær utligning minutter etter Agdesteins scoring, men Remi-André Svindland skjøt utenfor stengene.
Aalesund klarte å holde eget mål rent og vant 1-0.
Neste utfordring for Lars Arne Nilsens menn er Start på bortebane.
(©NTB / Eurosport)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame