Populære sporter
All sport
Vis alt

Kom til Brann i sommer – bekreftet klar for ny klubb

Oppdatert 07/01/2022 klokken 22:25 GMT+1

Lars Krogh Gerson sin Brann-karriere ble av det korte slaget. Nå har Kongsvinger bekreftet at midtstopperen vender hjem.

Lars Christian Krogh Gerson

Foto: NTB

  • Se Barcelona - Real Madrid i den spanske supercupen neste onsdag 20:00 på Max og discovery+
Laget fra de dype skoger bekrefter signeringen på sine hjemmesider.
– Det var litt spesielt å komme inn her. Man har jo tenkt på dette en liten stund nå, men det var hyggelig å se flere kjente ansikt når man kom inn dørene her, forteller Krogh Gerson til kil.no.
Daglig leder Espen Nystuen er svært fornøyd med å hente hjem den rutinerte 31-åringen, ti år etter at han sist spilte på Gjemselund.
– Lars Christian er helt enkelt en drømmesignering for oss. Han har levert på et høyt allsvensk-nivå over mange sesonger, og var en storsignering for Brann i fjor - dessverre så gikk det galt med skader der, men vi vet at han fremdeles har mye fotball i seg, og vi gleder oss over å ha han tilbake i KIL, sier Nystuen.

Beklager for skadeproblemene

I mai ble det klart at Lars Krogh Gerson var klar for Brann. Nordmannen som står med en rekke landskamper for Luxembourg ble hentet fra spansk fotball, men det viste seg at midtstopperen ankom Brann med en skade som satt han ut av spill i lengre tid.
Sent på høsten kom Krogh Gerson seg til hektene, og han fikk starte hjemmekampen mot Viking. Der gikk det bare ni minutter før han pådro seg nok en skade og måtte ut.
Det ble det første og siste man fikk se av Krogh Gerson i Brann-trøyen, for nå er det klart at Brann og Krogh Gerson avslutter sammarbeidet, ett år før tiden.
– Jeg vil starte med å si beklager for at jeg ikke fikk bidratt til å holde nullen i mer enn ni minutter. Det er ingen som syns det er mer kjedelig enn meg selv, og det var ikke slik det skulle bli. Jeg ønsker Brann alt godt, og håper klubben raskt kommer seg tilbake dit de hører hjemme. Så vil jeg takke alle de fine lagkameratene jeg har hatt i Brann, og for at jeg fikk være med å synge Nystemten én gang, sier Krog Gerson til brann.no.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame