• Følg den 24. runden av OBOS-ligaen på Eurosport Norge og discovery+ onsdag fra klokken 17:00
– Dette er den tredje eller fjerde praten vi har sammen. Vi har blitt godt kjent, og akkurat nå er Kåre den eneste kandidaten vi snakker med.
Det sier daglig leder i Åsane Gorm Natlandsmyr til Discovery tirsdag kveld. Tidligere samme dag møttes nemlig Natlandsmyr og Ingebrigtsen for å ta en prat om den åpne sportssjef-stillingen i klubben.
OBOS-ligaen
– De har opplevd ting ikke alle andre har
16 TIMER SIDEN

Positive samtaler

Det var Bergens Tidende som tirsdag var først ute med nyheten om at trønderen skulle i samtaler med Åsane om sportssjef-jobben i klubben.
– Det er ikke utenkelig at vi blir enige nå. Vi har snevret det inn, så nå kan vi si at vi befinner oss på et oppløp. Samtalene er positive, men ting kan fortsatt skje, fortsetter Gorm Natlandsmyr til Discovery.
Tirsdagens møte skal ha vart i drøye 2,5 time, og ifølge Åsane-sjefen er Kåre Ingebrigtsen en mann som passer perfekt i rollen som sportssjef i klubben – en jobb som har stått ledig siden Trond Bjørndal forlot posten i 2019.
– Kåre har vært i både akademiet til Rosenborg, i OBOS med Bodø/Glimt og Ranheim – som er det nivået vi ligger på nå, og på det ypperste nivået i Norge. Han framstår også som en person som det er lett å samarbeide med, i tillegg til at han virker som en real og bra kollega, noe som er veldig viktig, sier Natlandsmyr.
– Så har Kåre også sagt at han ønsker å fortsette å bo i Bergen, noe som selvfølgelig gjør prosessen litt enklere, legger den daglige lederen til.
  • Se Sandnes Ulf - Åsane onsdag fra klokken 18:00 på discovery+
Saken fortsetter under videoen.

Bernt oppsummerer: VAR-støtte, hipstere, Holm-magi og utpsyking

Internasjonale henvendelser

Hvor raskt en avgjørelse rundt ny sportssjef faller, ønsker ikke Gorm Natlandsmyr å gå nærmere inn på.
Onsdag kveld reiser Åsane til Sandnes for å prøve å plukke med seg poeng på Øster Hus Arena. Åsane-sjefen sier til Discovery at det nærmer seg en avgjørelse, men at det trolig ikke skjer noe før kampen mot Sandnes Ulf.
– Nei, jeg tviler på at det skjer noe før den tid, sier han.
– Hvordan har prosessen med å finne ny sportssjef vært?
– Det har vært veldig mange kompetente folk som har hatt lyst til å å jobbe hos oss, både internasjonalt og nasjonalt. Folk ser nok på det anlegget vi har opparbeidet oss her, og den tydelige satsningen som skjer i klubben. Det er nok attraktivt for mange. Skal du lykkes, så må ting legges til rette for deg, og det er det i Åsane, svarer Natlandsmyr.

– Bare jeg slipper å spille selv

Discovery pratet med Kåre Ingebrigtsen for tre ukers tid siden, der han blant annet nevnte at det var lite som tydet på en ny trenerjobb med det første.
– Det er usikkert, men man må ta et valg om hva man skal gjøre. Det som er sikkert, er at det blir mer hensyn til familien. Det er nok det viktigste, sa Ingebrigtsen til Discovery.
– Jeg kan gjøre mye forskjellig, men da må det være noe som har en varighet. Det er lite som tyder på at det er en trenerjobb, svarte den tidligere Brann-treneren på spørsmål om hva han selv så for seg i framtiden.
Etter tirsdagens møte med Åsane var det en smørblid Kåre Ingebrigtsen som møtte lokalpressen.
– Jeg er ikke usikker på hva jeg vil, men jeg vil vite hva jeg skal gjøre. Det er egentlig det vi har snakket mest om. Forventningsavklaringer om hva jeg skal holde på med. Bare jeg slipper å spille, så, fleipet Ingebrigtsen, ifølge BA.
  • Følg den 24. runden av OBOS-ligaen på Eurosport Norge og discovery+ klokken 17:00
Sett denne?

– Mourinho får sikkert tak i nummeret mitt hvis han vil ringe meg

OBOS-ligaen
Årets mål: Bjørn Martin Kristensen
EN DAG SIDEN
OBOS-ligaen
Lillebo forklarer feiringen: – Biting holder vi oss for god til
04/12/2021 PÅ 17:27