Populære sporter
All sport
Vis alt

HamKam beholder topp-plassering: – Sjeleglad

Tiril Haga

Oppdatert 22/06/2021 klokken 22:49 GMT+2

Det var en fornøyd HamKam-trener Kjetil Rekdal etter seier mot Sogndal tirsdag kveld.

HamKam-trener Kjetil Rekdal.

Foto: NTB

HamKam - Sogndal: 2-1
HamKam beholder tronen av tabellen etter at de slo Sogndal 2-1 hjemme.
Det var to lag i god form tirsdag kveld på Briskeby Stadion, hvor begge lag hadde muligheten til å kapre tre poeng fra en tett og jevn kamp. HamKam trakk det lengste strået da Kristian Eriksen satt ballen i nettet etter et fint spill fra medspiller Jonas Enkerud en time inn i spill.
Men det skulle man ikke tro halvveis inn i første omgang. HamKam slet med å finne løsninger mot et solid strukturert Sogndal-lag, og da hjalp det lite at også Sogndal fikk ballen i nettet først etter 15 minutter. Målet kom av en corner fra Sogndal-spiller Kristoffer Valsvik, som medspiller Akor Adams headet i mål.
Det var temperatur i Hamar fra første minutt, og i kampens hete overfalt Sogndal-keeper Serigne Mbaye motspiller i egen 16-meter, og det ble dømt straffe. Jonas Enkerud satt straffen, og utlignet til 1-1 rett før pause.
Se straffen her:
picture

HamKam får straffe – feier ned spiller

Andre omgang inneholdt sjanser til begge lag, flere frispark og syting til dommerne.
– Jeg synes det er en bra kamp, men hawai-fotball av og til. Vi er best i andre omgang, også får dem et mål, så det er ikke godt nok av oss siden de vinner, sier Sogndal-spiller Endre Kupen etter kampen.
– Det smaker utrolig deilig. Vi gjør en dårlig midtperiode i første omgang, og i andre så synes jeg vi ligger bra. Det duger bra om dagen så det håper jeg fortsetter, sier HamKam spiller og målscorer med assist Jonas Enkerud etter kampen.
Hør hva HamKam-trener Kjetil Rekdal hadde å si etter kampen:
picture

Rekdal etter nok en seier: – Sjeleglad

Sogndal ligger etter dagens tap som nummer 11 på tabellen. Neste kamp for dem er søndag 27. juni mot Åsane hjemme. HamKam spiller neste borte mot Raufoss, lørdag 26. juni.
– Det er litt naivt av oss. Vi spiller en god bortekamp men gir seieren til HamKam. Vi har nok sjanser til å score og har en dommer som gjør det vanskelig for oss. Vi får takke oss selv for målet i andre omgang, sier en skuffet Sogndal-trener Eirik Bakke etter kampen.
Se høydepunktene fra kampen her:
picture

Se høydepunktene: HamKam-Sogndal

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame