Populære sporter
All sport
Vis alt

Gladnyheter fra Grimstad – banen klarert for kvalikspill

Andreas Hopen

Oppdatert 10/12/2021 klokken 12:59 GMT+1

Fredag formiddag var NFFs delegater på plass i Grimstad for å inspisere banen. De var godt fornøyd med det Jerv viste frem.

Levermyr fredag. Foto: Per Gunnar Topland

Foto: Eurosport

  • Se søndagens kvalikkamp mellom Jerv og KFUM Oslo på discovery+
– Spillerne har trent en time på banen i dag etter at vi tok av duken, og du kan ikke se at de har trent der en gang, så befaringen gikk meget bra, sier styreleder - og fungerende daglig leder i Jerv Per Gunnar Topland til Discovery.
Det var knyttet stor spenning til baneforholdene på Levermyr før kvalifiseringskampen mot KFUM Oslo som skal spilles på søndag. Den siste uken har det falt mye snø i Agder, men Grimstad har sluppet unnet nedbørsmengdene som har skapt kaos på veiene øst for Jervs hjemby.
– Vi har vært veldig heldig. Det har nesten ikke snødd denne uken, det meste kom forrige uke. Kommunen brøytet bort en 40-50 centimeter tidlig i uken, og så har duken vært på siden. Grimstad kommune har stått på, og jeg sender en hjertens hilsen til dem, sier Topland som også skryter av banemannens innsats.
Like før intervjuet hadde styrelederen vært på telefon med Sandnes Ulf. Østerhus Arena var frem til fredag satt opp som reservearena for Jerv, når Levermyr nå er klarert for spill er turen til Rogaland blitt en saga blått.
– Nå slipper Jerv-supporterne å belage seg på reise. Vi har sagt fra oss stadion der. Det skal de ha, Sandnes Ulf, de har opptrådt meget bra, det må jeg si, skryter Topland videre.
Nå skal banen få hvile i varmen helt frem til lagene skal varme opp på søndag.
– Nå legger vi på duken, så skal den ligge frem til søndag, sier Topland.
Jerv har regelmessig vært med i kvaliken mot Eliteserien de siste årene. Det har ført til flere kamper som har blitt omtalt mest på grunn av det forferdelige underlaget. Det har mye med at undervarmen har sviktet de siste årene.
– Dette er første året hvor undervarmen fungerer skikkelig, og det gjør at banen nå holder syv varmegrader og klarer å holde seg bra også så sent, forklarer Topland avslutningsvis.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame