• Alt om dramaet i siste runde i Fotball Direkte på discovery+, søndag kl. 15:30!
Han blir med når Kjetil Rekdal og laget starter forberedelsene til den kommende Eliteserie-sesongen 6. januar, skriver Hamar Arbeiderblad.
– Julian er en spennende og ung midtstopper som vi ser for oss skal passe godt inn i vårt lag kommende sesong. Han er stor, sterk og veldig tøff i duellene. I tillegg besitter han også en hurtighet som vil komme godt med, sier sportssjef Espen Olsen til klubbens nettsider.
Eliteserien
Forlater RBK etter syv år – klar for Glimt: – Jeg føler meg ønsket
I GÅR PÅ 13:59
Dunn, eller Julian Fletcher Dunn-Johnson som er hans fulle navn, er 1.91 høy og har spilt aldersbestemte landskamper for Kanada. Midtstopperen er hentet fra Toronto FC, der han har fått tre MLS-kamper.
– Vi ser på det som et spennende prospekt som på sikt kan bli et salgsobjekt, uten at han er nødt til å gå rett inn i startoppstillingen, utdyper Olsen til HA.
De har allerede signert 19 år gamle Kobe Hernandez-Foster fra USA. Han har tidligere spilt for LA Galaxy og sist Wolfsburg.
I tillegg til spissen Theo Bair, har spesielt keeper Nicholas Hagen (Guatemala) og midtstopper Sam Rogers (USA) kommet inn og bidratt sterkt til opprykket.
Siden debuten borte mot Jerv 18 . august, har Rogers og Hagen spilt 17 seriekamper: Det er endt med bare åtte baklengsmål. De har holdt nullen i ti av de 17 kampene.
– Sam har løftet oss enormt og er en klassespiller. Rett og slett meget god. Det samme er Nicholas. Vi hadde en god keeper i (Julian) Faye Lund, men det er klart at han har bidratt sterkt, sammen med en god del andre spillere som holder et høyt nivå der fra før. Men vi traff godt, har Olsen tidligere uttalt til Discovery.
De ønsker fortsatt å gjøre Rogers avtale permanent etter opprykket.
Totalt slapp laget inn bare 21 baklengsmål på 30 seriekamper.
HamKam vant ligaen med elleve poeng ned til Aalesund og er tilbake i Eliteserien for første gang siden 2008-sesongen.

Rørt Rekdal hyller laget: – Aldri vært med på noe sånt

Eliteserien
Discovery erfarer: RBK-keeper presenteres for Bodø/Glimt mandag
I GÅR PÅ 11:25
Eliteserien
Se høydepunktene: Uavgjort mellom Sandefjord og Tromsø etter sen scoring
I GÅR PÅ 19:32