Populære sporter
All sport
Vis alt

Brann fortsatt ubeseiret etter nok en sliteseier: – De er i en egen liga

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 27/06/2022 klokken 20:47 GMT+2

Det begynner å bli en stund siden Brann-spiss Aune Heggebø kunne feire scoring. Men mot Grorud fant tankspissen endelig veien til nettmaskene.

Se høydepunktene: Brann stormer videre

Grorud - Brann 0-2
Til tross for at Brann har hatt stålkontroll på det aller meste så langt denne sesongen, har spiss Aune Heggebø slitt med å finne nettmaskene for rødtrøyene. Forrige gang Heggebø bidro på måltavla for Brann var i 5-1-seieren over KFUM Oslo på Ekeberg.
Mandag kveld var Brann nok en gang på plass i Oslo, og kanskje det er noe med Heggebø og hovedstaden, for etter en halvtimes tid endte 20-åringen endelig måltørken.
En lang ball ble spilt i bakrom fra kaptein Sivert Heltne Nilsen, før Aune Heggebø snappet ballen, rundet keeper og dundret ballen i mål bak en utspilt Grorud-keeper.
Se scoringen her. Saken fortsetter under videoen.
picture

Måltørken over for Heggebø: – Lettelsens scoring

– De gjør jobben

Brann har scoret ni mål på de siste to kampene i OBOS-ligaen, men på Grorud ble det ingen ny målfest for Eirik Hornelands gutter. Brann slet med å drepe kampen, og mens de styrte store deler av banespillet, slet de med å finne veien til den forløsende 2-0-scoringen.
– Det er skuffende at de ikke presterer bedre i dag, uttrykte Discovery-ekspert Petter Bø Tosterud underveis i Fotball Direkte.
Helt på tampen av kampen kom derimot nummer to. På en dødball stusset kaptein Sivert Heltne Nilsen inn 2-0 og satte dermed inn sin andre scoring på to kamper.
– Det går dette. Brann gjør jobben i Groruddalen til slutt, sa Amund Lutnæs i studio.

– I en egen liga

For bergenserne ser ut til gjøre jobben i OBOS-ligaen denne sesongen.
Brann er fortsatt ubeseiret med 9-2-0 på de 11 første kampene, med en seks poengs luke på toppen av tabellen.
– De er i en egen liga. Vi har ikke tvilt ett sekund på at opprykket til Brann kommer til å skje, supplerer Tosterud.
Nok en gang leverte Brann-fansen til ti på børsen på bortefeltet, og etter kampen ønsket målscorer Sivert Heltne Nilsen å hylle de tilreisende.
– Vi spiller på hjemmebane hver bortekamp. Helt fantastisk, sa han til Discoverys utsendte, før han løp for å feire med fansen.
Noen sekunder senere ga han følgende dom om kampen som nettopp hadde utspilt seg på Grorud:
– Det ble en ekkel kamp når vi ikke klarer å avgjøre kampen, men det var utrolig deilig å sette den scoringen på slutten.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame