Spillere og trenere i både Eliteserien og OBOS-ligaen har i en årrekke ønsket seg lik ball på alle arenaer i ligaen. I 2018 ble Eliteserie-ballen innført, og allerede fra kommende sesong vil det samme gjelde på nivå to. Det er Umbro som leverer ballene, heter det i en pressemelding fra Norsk Toppfotball (NTF).
– Fotballen som benyttes er en viktig del av selve spillet og at alle spillerne nå kan benytte samme «verktøy» er ekstremt viktig, sier sportssjef i Norsk Toppfotball, Erik Solér, i pressemeldingen.
OBOS-ligaen
Ville først ikke ta i klubben – brøt tapsrekken på første forsøk
I GÅR PÅ 15:09
– NISO (norske idrettsutøveres sentralorganisasjon) har vært en pådriver for at dette skal skje, da dette har vært en sterkt ønske fra våre spillere/medlemmer, så dette er en gledens dag, uttaler forbundsleder i NISO, Joackim Walltin.
Scantrade er leverandør, og ballene skal være av merket Umbro. Avtalen strekker seg over to år, og medfører blant annet at klubbene får 70 baller i året til trening og kamp.
– Vi i Scantrade er stolte over å få levere ligaball til OBOS-ligaen de neste to årene. Umbro er et av de eldste merkevarene innen fotballutstyr og det er en stor annerkjennelse at våre baller skal bli brukt i Norsk Toppfotball de neste årene. Vi takker for tilliten og gleder oss på vegne av spillerne, sier Geir Nordahl, leder for kjede og elite i Scantrade/UmbroNorge.
Sett denne?

Fagermos beskjed til Jokke, Søderlund-exit og Damion Lowe

OBOS-ligaen
Får drømmetreff: – God kandidat til årets mål
I GÅR PÅ 13:39
OBOS-ligaen
Hevder Ingebrigtsen er nær ny fotballjobb i Bergen
23/09/2021 PÅ 12:50