Det bekrefter Tom Nordlie overfor Eurosport.no.
Ad
– Han har hatt en del målpoeng selv om han er back. Han er ikke veldig høy, men god i duellspillet og markeringene. Han er offensiv, god en mot en og hurtig, sier Nordlie på spørsmål om å beskrive nysigneringen.
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 PÅ 15:00
I en stall som hadde en snittalder på 22,4 år da forrige sesong startet, tilfører han også nødvendig rutine.
– Eldstemann er 28 år og vi har litt tynt med rutine, og det er få som har spilt OBOS før. Det er om å gjøre å få med noen som har spilt på dette nivået tidligere, inn i ei ung og sulten gruppe som vil opp og frem.
Med et budsjett på 6,5 millioner kroner er det ikke store rom for signeringer. Skeid-treneren forteller at han også ser seg om etter en midtbanespiller, men da er det trolig ikke rom for mer.
– Vi har en filosofi om å hente tilbake Oslo-folk, og kanskje spillere som har vært innom klubben tidligere. 21 av 24 i stallen er vel fra Oslo, og 17 av dem har spilt juniorfotball i Skeid, sier Nordlie, før han legger til:
– Amrani er vel fra Sagene. Eller i hvert fall fra rett nedi veien her et sted.
27-åringen kommer fra finsk fotball, der han var på banen i 13 kamper for Honka. I 2017 spilte han for Stabæk, men blant annet skader bidro til at det ikke ble mer enn åtte kamper for Nadderud-klubben. Før det spilte han for Ljungskile i den svenske Superettan.
Tidligere har klubben hentet Mathias Dahl Abelsen fra Tromsdalen og Fredrik Berglie fra Halsen, i tillegg til den spennende 18-åringen Taofeek Ismaheel fra Nigeria.
Amrani spilte nylig treningskamp for Fredrikstad, og skal også ha vært i dialog med blant annet HamKam. Sportssjef Espen Olsen sier til Eurosport.no at klubben ikke ønsket å gå videre med spilleren.
OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 PÅ 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 PÅ 10:50