Det var BA som først omtalte saken.
Den lynkjappe spissen Marcus Mehnert signerte for Brann i desember fra PostNord-liga-klubben Asker. Søndag ankom Bærums-gutten Marbella og Nest-Sotras treningsfelt. Spissen har nå signert med Nest-Sotra på lån ut sesongen, det bekrefter klubben på sine hjemmesider.
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 PÅ 15:00
– Han tilfører oss ekstremt mye fart, så vidt jeg vet har han de beste testresultatene i Brann, forteller Arve Haukeland som er sportssjef i Nest-Sotra til Eurosport.no.
Saken fortsetter etter videoen:
I tillegg til Brann-spissen er også Rasmus Martinsen med Nest-Sotra og trener med klubben i Spania. Den tidligere Viking-spilleren fikk 33 kamper for det nyopprykkede laget, men ser nå ut til å bli værende i OBOS-ligaen.
– Vi er nærme slutten av vinduet nå, så dersom det kommer inn noen så er det noen fra klubber som Brann på lån, som de selv ønsker å sende ut. Vi har med oss Rasmus Martinsen her nede, og han er en fin fyr og en bra spiller. Han skal, slik det ser ut til, flytte til Bergen. Vi har en dialog med han og han er med å trener med oss. Han er en god spiller, så vi får se hva vi kan få til, sier Haukeland.

Ekstrem fart

Mehnert scoret 31 mål på 62 kamper for Asker sitt a-lag. I fjor puttet han 15 mål på 24 kamper i PostNord-ligaen. Den 21 år gamle spissen er kjent for å være veldig kjapp, og var en av de kjappeste i Branns tester før sesongen.
– Han har det lille ekstra i bakrommet. Han er også en ekstremt ambisiøs fyr som tilfører oss mye dedikasjon. Han går å tenker på hvordan han skal bli en bedre fotballspiller hele døgnet. Han er veldig godt trent fysisk, og han har en flott instilling på banen der han jobber hardt. Vi vet jo også at han kan tilføre oss mål, sier Haukeland til Eurosport.no

Håper på å låne Brann-stopper

Jesper Löfgren er en annen Brann-spiller som «Strilane» håper på å låne. Svensken ble hentet i fjor sommer, men var ikke spilleklar før nå i vinter. Han ble hentet fra svenske Mjällby.
– Jesper er en kjempespennende spiller. Han er en god ballspiller, men jeg vet ikke hva Brann tenker om det. Skal de la han komme til oss å få mer spilletid i OBOS, eller skal de ha de fire stopperne selv. Nå var det hast med å få Marcus ned her, så vi er positive til en avtale med Löfgren, så er det opp til Brann om de er interessert i å låne han ut til oss, forteller Haukeland til Eurosport.no.
OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 PÅ 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 PÅ 10:50