«Mannen som har ledet Ull/Kisa Fotball gjennom historiens største forvandling vil i løpet av 2020 trappe ned som daglig leder, samtidig som Andreas Aalbu fases over i rollen» heter det i en melding på klubbens nettsider.
– Cato og Andreas vil jobbe tett sammen inn mot overtagelse og vi mener dette er en fin overgang i og med at klubben får litt tid på omstillingen, sier styreleder i Ull/Kisa Fotball, Trond Ivar Johansen, og fortsetter:
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 PÅ 15:00
– Det er vanskelig å beskrive jobben Cato har gjort med ord. Han har vært helt avgjørende for at vi nå er en del av Norsk Toppfotball, og har i løpet av sine år her løftet klubben voldsomt på samtlige områder.
Strømberg kom inn i klubben i 2011, og perioden som fulgte har aldri vært bedre. Ifølge klubben selv har økonomi- og markedssiden nådd nye høyder, og veksten i området har betydd at Kisa aldri har hatt flere medlemmer.
Samtidig har de sportslige resultatene for A-laget manglet sidestykke innad i klubben. De rykket opp for aller første gang i 2012, og i Strømbergs periode som leder har laget spilt i OBOS-ligaen i åtte av dem.
I tillegg har Ull/Kisa flyttet seg fra gamle Jessheim stadion til nye Jessheim stadion.
– Bak A-laget som flaggskip skjer det utrolig mye spennende. Damelaget og resten av jentefotballen er i voldsom vekst, i utviklingsavdelingen jobbes det strålende med fremtidens A-spillere på begge sider og i barnefotballen får vi stadig bedre klubbstyring. Når det gjelder økonomi og marked har sponsorinntektene våre økt gradvis hvert eneste år og solid økonomi er en forutsetning om Ull/Kisa Fotball skal ta ytterligere steg som klubb, sier Strømberg i pressemeldingen.
PS! Mandag ble det klart at Christian Aas skal kombinere rollen som spiller med økonomi- og markedsarbeid i Ull/Kisa. Han har flere sesonger bak seg i klubben og har kontrakt ut 2020. Ved siden av har han fullført en bachelor i økonomi og forretningsjus på BI.

Knallharde Glimt-treninger: – Fått kjenne det på kroppen

OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 PÅ 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 PÅ 10:50