Det melder keeperen selv på sin egen Twitter-profil søndag. Også Glåmdalen meldte om saken lørdag.
Han skriver blant annet at klubben gir han muligheten til å komme tilbake i form.
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 PÅ 15:00
– Jeg vil også takke folkene bak meg som støtter meg hver dag og de som vil følge meg i dette nye eventyret, skriver han i Twitter-posten.
Også Daglig leder og sportssjef i KIL, Espen Nystuen bekrefter at han har signert på en avtale med klubben på ett og et halvt år.
– For oss så er det en kjempe tilvekst. Vi har søkt etter en keeper, vi har kun hatt Stian Bolstad på kontrakt. Så dette er en keeper vi er veldig tilfreds med, sier Nystuen til Eurosport søndag kveld.
Ahamada har en fortid i de franske klubbene FC Martigues og Toulouse. I 2016 gikk han til den tyrkiske klubben Kayserispor, men kontrakten hans gikk ut i januar 2018.
– Han har enorm erfaring, mye mer enn alle andre i første divisjon i det nivået. Han har over 130 kamper i øverste divisjon i Frankrike og elleve kamper for det franske U21-landslaget. Det er ingen andre som er i nærheten av det, så det er veldig verdifullt for oss, legger sportssjefen til.
Tidligere har Kongsvinger hentet inn tidligere Strømmen-keeper Stian Bolstad. på keeper-plass. De har også fått inn Ville Jalasto fra HJK Helsinki, Gyuhwan Lee fra Sør-Korea og Simon Marklund fra Åtvidabergs. I tillegg er Martin Tangen Vinjor og Ludvig Halvorsen Langrekken tilbake fra lån. Nystuen bekrefter at de skal ha inn flere spillere før seriestart.
– Vi skal ha inn to eller tre spillere til. Vi må hvert fall ha en midtbanespiller til, og kanskje en spiss og en forsvaspiller, sier han.
Sett denne?

Kongsvinger holdt lekestue med Åsane

OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 PÅ 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 PÅ 10:50