• På lørdag avgjøres OBOS-ligaen, og du kan følge alt i OBOS direkte fra kl. 15.30 på Eurosport Player og Dplay. Skaff deg tilgang her!
Laget er satt opp i en klassisk 4-4-2-variant, med syv spillere på benken.
Keeper: Jonas Deumeland (Start)
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 KLOKKEN 15:00
Den tyske sisteskansen har reddet Start flere ganger i år, og har vært en meget god skuddstopper. Han har holdt nullen i ti kamper denne sesongen. Sesongens øyeblikk var da han reddet straffespark borte mot Sandefjord på stillingen 0-0 langt på overtid. Han er en spiller du virkelig kan stole på. Den beste keeperen i hele divisjonen etter min mening.
Høyreback: Eirik Wichne (Start)
Valget falt på mandalitten på backen til Start. Levert stabilt godt igjennom hele sesongen, til og med banket inn to mål. Som ikke er vanlig kost fra den unge og raske backen. Start har en interessant spiller for fremtiden på sin høyreback.
Stopper: Daníel Leó Grétarsson (Aalesund)
Den første spilleren jeg satt opp på dette laget. Limet i forsvaret til ligaen beste lag. Er en klippe i forsvaret til Lars Bohinen. En mann de må ha med til Eliteserien neste år. Bør være andre lag som snuser på islendingen som fikk store deler av forrige sesong ødelagt av skader. Har vært skadefri i år, og fått vist hvor god han er.
Stopper: Marius Høibråten (Sandefjord)
Ble hentet fra Strømsgodset i fjor sommer, og har tilrevet seg fast plass i midtforsvaret til Sandefjord. Ser ingen stor grunn til å bytte ut han nå som de har rykket opp til Eliteserien. Trygg og god bakover, og en som kan sette i gang angrep bakfra. Også scoret tre mål i år, en trussel på offensiv dødball.
Venstreback: Anton Kralj (Sandefjord)
Svensken har tatt OBOS-ligaen med storm. En backtype jeg elsker. Kommer med høy fart på venstresiden. Alltid spillbar og god til å slå innlegg. Kommer veldig ofte til innlegg. En spiller Sandefjord får meget god bruk for i Eliteserien.
Høyrekant: Niklas Castro (Aalesund)
Har nå vokst for stor for OBOS-ligaen. Levert knallbra i Kongsvinger i 2017 og 2018. En skikkelig poengkonge, han kan både sette opp sine lagkamerater og banke ballen i mål selv. En meget god innleggsfot også. I tillegg kan han spille på mange forskjellige posisjoner. Er brukt mye som indreløper i Aalesund, men kan også bekle spissplassen som den største selvfølgelighet. Kronet opprykket med å bli tatt ut på landslaget til Chile. Og det sier jo litt om den sesongen han har hatt. En poengkonge.
Sentralmidtbane: Stian Sortevik (KFUM Oslo)
En fryd for øyet å se spille fotball. Ikke det man kan kalle en fotballsparker. For Stian Sortevik er en artist alle bør få med seg spille fotball. Et silkemykt touch, en hovmesters overblikk og veldig fotballsmart. Denne mannen får fotball til å se lett ut.
Sentralmidtbane: Aron Elís Thrándarson (Aalesund)
Kanskje den aller beste spilleren i hele ligaen. En mann som også kan bekle flere posisjoner, og selvskreven på laget mitt. Ofte tar jeg meg selv i å smile når jeg ser hvordan denne mannen behalnder ballen. En klassespiller på dette nivået.
Venstrekant: Aron Sigurdarson (Start)
Helt i fryseboksen av Kjetil Rekdal, men under Joey Hardarson har islendingen slått ut i full blomst. Start store poengkonge og har på engenhånd avgjort flere enkeltkamper denne sesongen. Mannen snakker ikke i store overskrifter, det lar han sine bein ta hånd om. Vært en berikelse i OBOS-ligaen denne sesongen.
Spiss: Pontus Engblom (Sandefjord)
For folk som følger OBOS-ligaen, så trenger ikke denne mannen noen introduksjon. Når det spilles kamper i OBOS-ligaen, så er denne mannen alltid målfarlig. Bøttet inn mål tidligere for Sandnes Ulf. Tatt opp tråden i Sandefjord også. Årets toppscorer i OBOS-ligaen, såklart.
Spiss: Adem Güven (Kongsvinger)
OBOS-kongen over alle OBOS-konger. Norsk-tyrkeren har (heldigvis) skrevet ny kontrakt med Kongsvinger. Denne mannen håper jeg aldri legger opp. OBOS-ligaen kler denne mannen meget godt. Kommer aldri til å glemme brassesparket hans mot Strømmen denne sesongen. Har Adem dagen, er det få forsvar som kan stoppe han.
  • Skaff deg tilgang til Eurosport Player og Dplay for å få med deg siste runde i OBOS-ligaen her!
Benken:
Renze Fij (Nest-Sotra)
Damion Lowe (Start)
Robin Rasch (KFUM Oslo)
Simen Bolkan Nordli (HamKam)
Ingvald Sandvik Halgunset (Sandnes Ulf)
Sivert Stenseth Gussiås (Strømmen)
Pape Habib Gueye (Aalesund)
OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 KLOKKEN 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 KLOKKEN 10:50