Det skriver Jerv på sine hjemmesider fredag.
Først slapp Grimstad-klubben nyheten om at Boujar hadde signert. En liten time senere ble det kjent at også Simon Larsen gikk samme vei.
Klubben er svært fornøyd med å ha fått en spiller med Larsens erfaring med på laget.
OBOS-ligaen
Hammersland herjet med Notodden da Åsane tok første stikk i oppgjøret om OBOS-ligaplass
21/11/2019 PÅ 19:55
– Vi har nå et bunnsolid defensivt fundament i vårt OBOS-lag. Dette er en spiller med masse erfaring. Rett i underkant av 200 kamper fordelt på Start og Vålerenga viser til dette. Med fart, duellkraft og lederegenskaper vil FK Jerv dra stor nytte av Simon de neste to sesongene, skriver Jerv.
30-åringen spilte for Vålerenga fra 2014 til 2017. Da gikk sørlendingen til Start, hvor han fikk med seg to sesonger, 59 kamper og to scoringer.
Med Benjamin Boujars signatur har sørlendingene satt keeperteamet sitt før 2019 starter.
Den nye kontrakten strekker seg ut 2020-sesongen.
Boujar har vært i Start siden januar 2017, men tilbragte siste halvdelen av sesongen på utlån i Hødd. Målet med utlånet var mer spilletid, men slik gikk det ikke for sørlendingen. Han endte opp uten spilletid for førstelaget.
– Benjamin er en svært treningsdedikert fotballspiller som er svært god med beina og har en lang rekkevidde i sin distrubisjon. Dette er også en person som har mye positiv energi og vil definitivt by på seg selv i garderoben med mye godt humør, skriver Jerv på sin hjemmeside.
25-åringen fikk syv A-kamper for Start og 16 kamper for Start 2.
Før oppholdet i Start spilte keeperen for Vigør og VIndbjart.

Samarbeid på Sørlandet

Også Start bekrefter overgangene på sine hjemmesider.
De to sørlandsklubbene har en samarbeidsavtale. Christipher Langeland, arbeidende styrelender i Start En Drøm, sier til hjemmesider at dette var avgjørende for overgangen.
– Det er flott å se at samarbeidsavtalen med Jerv fungerer godt. Det har vært fin dialog med spillerne og begge klubber, med tanke på å finne best mulige løsninger for alle parter. Det at Jerv og Start har et så godt samarbeid viser seg nå i praksis, til fordel for begge klubbene og ikke minst spillerne på Sørlandet.
Sett denne?
OBOS-ligaen
Høyreist stopper med Eliteserie-erfaring klar for OBOS-klubb
21/01/2019 PÅ 17:42
OBOS-ligaen
Veteran forlenger med OBOS-klubb
27/12/2018 PÅ 17:21