Med en drøy uke til det europeiske overgangsvinduet stenger kan Edwin Gyasi være på vei bort fra norsk fotball. Sportssjefen i Aalesund bekrefter til Eurosport.no at de har mottatt et bud på kantspilleren, men at de foreløpig ikke er enige med klubben om en overgang.
– Vi har mottatt bud fra en russisk klubb. Det kan jeg bekrefte, sier Bjørn E. Melland.
Eliteserien
Friskmelder nøkkelspillere før hovedkampen
16/06/2022 PÅ 18:08

– Hva som vil skje er ikke godt å si

Ifølge Sunnmørsposten, som omtalte saken først, var ikke Gyasi på trening tirsdag grunnet en sliten muskelatur. Sportssjefen vet ikke hva som vil skje de nærmeste dagene før vinduet stenger. Men ettersom det russiske overgangsvinduet ikke stenger før 22. februar trenger ikke den russiske klubben å bli enig allerede nå i januar.
Men nederlenderen er het. Melland bekrefter at de har fått flere konkrete forespørsler på kantspilleren fra andre klubber i andre ligaer.
– Vi har hatt interesse rundt ham de siste dagene. Hva som vil skje er ikke godt å si. Det er noen dager igjen til overgangsvinduet stenger slik at det kan komme forespørsler, sier Melland til Eurosport.no.

– Ikke godt nok

For tre dager siden gikk nederlenderen hardt ut mot egen klubb og mente at de krevde for mye for ham. Etter nedrykket til OBOS-ligaen vil han bort.
– Jeg har ikke lyst til å spille i 1. divisjon i Norge, det tror jeg alle forstår. Jeg har ambisjoner om å spille på et mye høyere nivå, og jeg er redd for at landslagsplassen ryker om jeg ikke kommer meg videre, sa Gyasi til Sunnmørsposten.
Melland forklarer at de lytter til bud på spilleren.
– I og med at vi ikke har kommet til enighet sier det seg selv at tilbudet ikke er godt nok, sier Aalesunds sportssjef.
Gyasis kontrakt med Aalesund går ut først etter neste sesong. Nederlenderen har flere ganger havnet i trøbbel i Aalesund denne sesongen. Etter den tredje episoden i september ble Gyasi utestengt fra trening og den påfølgende kampen mot Stabæk. Det hele endte med at han ble bøtelagt av klubben. Før den viktige kampen mot Rosenborg var nederlenderen ute og kritiserte klubbens spillestil.
Eliteserien
Fagermo åpner for spissbytte i Vålerenga i sommer
16/06/2022 PÅ 14:32
Eliteserien
Tripic-perle overlistet umulige Grytebust: – En ubeskrivelig følelse
10/04/2022 PÅ 19:52