Eurosport

Rosenborg kriget lenge – gikk greit videre til slutt

Rosenborg kriget lenge – gikk greit videre til slutt

22/05/2019 20:31Oppdatert 23/05/2019 09:26

Rosenborg måtte kjempe lenge for å få ballen i mål, men utover i kampen ble divisjonsforskjellene klare for et RBK-lag som fikk det komfortabelt.

  • Se Brann-Rosenborg på TVNorge, Eurosport Player og Dplay på søndag kl. 20.00. Få tilgang her !

Tiller - Rosenborg 0-3

Det tok tid før Rosenborg fikk ballen i mål. I hvert fall et tellende mål.

For to ganger i første omgang lå ballen i nettet, men begge to ble annullert, før de til slutt fikk både en, to og tre mål og sikret et greit avansement.

– Jeg synes det var bra, og en fin kamp med en fin ramme. Det var et Rosenborg-lag som tar tak i kampen fra start og angriper godt, men mangler litt på effektiviteten, oppsummerte Eirik Horneland til NRK.

Ikke før 57 minutter var spilt kunne Erik Botheim og Rosenborg juble skikkelig. Spissen som fikk tilliten fra start bredsidet ballen i mål, og derfra og ut ble forskjellen på lagene større og større.

– Det var gøy å spille i dag. Jeg var litt sliten på slutten, men fint å få med seg en scoring og en assist og det var deilig med seier, fortalte målscoreren, som bastant påstod at de skulle vinne cupen til tross for en tung sesongstart.

Fem minutter senere satte Birger Meling inn Rosenborgs andre mål, før Gjermund Åsen ble servert av Botheim alene med mål like før slutt.

– Jeg synes vi spiller en bra kamp og skaper mye sjanser. De har en veldig god keeper som har en bra dag på jobben, så vi kunne scoret flere, men 3-0 er fint det, sa Botheim til NRK etter kampen.

Video - Rosenborg kriget seg til en seier hjemme mot Mjøndalen

03:26