• Se Brann-Rosenborg på TVNorge, Eurosport Player og Dplay på søndag kl. 20.00. Få tilgang her!
Tiller - Rosenborg 0-3
Det tok tid før Rosenborg fikk ballen i mål. I hvert fall et tellende mål.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
For to ganger i første omgang lå ballen i nettet, men begge to ble annullert, før de til slutt fikk både en, to og tre mål og sikret et greit avansement.
– Jeg synes det var bra, og en fin kamp med en fin ramme. Det var et Rosenborg-lag som tar tak i kampen fra start og angriper godt, men mangler litt på effektiviteten, oppsummerte Eirik Horneland til NRK.
LES OGSÅ: Rosenborg tar bare med seks innbyttere mot Tiller – Bendtner vraket fra troppen
Ikke før 57 minutter var spilt kunne Erik Botheim og Rosenborg juble skikkelig. Spissen som fikk tilliten fra start bredsidet ballen i mål, og derfra og ut ble forskjellen på lagene større og større.
– Det var gøy å spille i dag. Jeg var litt sliten på slutten, men fint å få med seg en scoring og en assist og det var deilig med seier, fortalte målscoreren, som bastant påstod at de skulle vinne cupen til tross for en tung sesongstart.
Fem minutter senere satte Birger Meling inn Rosenborgs andre mål, før Gjermund Åsen ble servert av Botheim alene med mål like før slutt.
– Jeg synes vi spiller en bra kamp og skaper mye sjanser. De har en veldig god keeper som har en bra dag på jobben, så vi kunne scoret flere, men 3-0 er fint det, sa Botheim til NRK etter kampen.
Dermed stakk Rosenborg av med sin andre seier på rad, etter at de slo Mjøndalen forrige helg. Det har de kun gjort én gang tidligere denne sesongen, og den gangen var det cup-kampen mot Rørvik som ble etterfulgt av en seier mot Sarpsborg 08.
Neste kamp for Rosenborg er mot Brann. Den spilles kl. 20.00 på søndag. Skaff deg tilgang her!
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53