Moss – Stabæk 0-0 (0-1 etter ekstraomganger):
I cupens første runde var Stabæk minutter fra å bli slått ut av tredjedivisjonslaget Ullern, men to sene scoringer sikret 2-2 og ekstraomganger. Der vant bæringene til slutt 5-3.
Tre uker senere var det 2. divisjonslaget Moss som gjorde livet surt for Eliteserie-klubben.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55
For etter 90 målløse minutter på Melløs måtte Stabæk nok en gang ut i ekstraomganger. Heldigvis for Toni Ordinas slapp laget hans igjen unna straffesparkkonkuranse da Franck Boli kriget inn seiersmålet etter 112 minutter.
Med tilnærmet toppet lag var det nok få som hadde trodd at Stabæk igjen ville måtte grave så dypt for å ta seg videre. Men Moss holdt gjestene til få sjanser, og de gangene de fikk muligheten så var keeper Anders Gundersen parat.
Kvarteret før slutt fikk hjemmelaget sin store mulighet, men Mandé Sayouba ville ikke være noe dårligere enn Gundersen og dro frem en kanonredning på Sivert Strangstads avslutning.
I ekstraomgangene fikk hjemmelaget en ny stor mulighet til å ta ledelsen da Håvard Thun kom alene med Sayouba, men igjen var Stabæks sisteskanse med på notene.
Dermed vil det nok føles ekstra surt at det smalt i andre enden noen minutter senere. Jeppe Arctander Moe svingte ballen inn i feltet, og i duell med en Moss-forsvarer fikk Boli kriget inn målet som sendte bæringene til cupens tredje runde.
I torsdagens andre cupoppgjør vant Lillestrøm 5-1 mot Lørenskog.
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53
Eliteserien
Godset med ny tremålsseier – nok en smell for KBK
16/05/2022 KLOKKEN 18:31