Scanpix

Molde bekrefter: Vil ha Moe som permanent hovedtrener

Molde bekrefter: Vil ha Moe som permanent hovedtrener

28/03/2019 10:25Oppdatert 28/03/2019 11:05

Molde-direktør Øystein Neerland forteller at klubben og Erling Moe skal sette seg ned for å gjøre hans hovedtrenerrolle permanent.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport

Torsdag ble Ole Gunnar Solskjær bekreftet som permanent hovedtrener i Manchester United. Det betyr at han er løst fra sin kontrakt med Molde FK.

Klubbdirektør Øystein Neerland bekrefter overfor Eurosport.no at de nå kommer til å sette seg ned med Erling Moe for å formelt lande en avtale hvor han blir klubbens permanente hovedtrener.

– Erling Moe har vært sjef siden desember. Det vil være naturlig å sette oss ned og formelt gjøre det permanent. Vi har jobbet som om han allerede har vært det i denne perioden, sier Neerland.

Han forteller at det ikke kommer som en overraskelse på klubben at Solskjær fikk det faste ansvaret i den engelske gigantklubben.

– Det har vært en del spekulasjoner, men vi har forhold oss til at dette har vært en midlertidig avtale. Det er godt å få avklart situasjonen, og vi kjører på videre med det teamet vi allerede har på plass, sier direktøren.

Eurosport.no har forsøkt å komme i kontakt med Erling Moe torsdag, foreløpig uten hell.