Zlatan Ibrahimovic fikk drømmestarten i MLS da han scoret to mål og ble matchvinner i debuten mot Los Angeles FC lørdag kveld norsk tid.
Men i etterkant av debuten har flere fotballeksperter gått ut på twitter og sagt klart ifra om at de mener vinnermålet, som 36-åringen headet inn ett minutt på overtid, aldri skulle vært godkjent.
– Det er kriminelt. Hvordan kan ikke det målet bli annullerts, skriver Kevin Egan som er fotballekspert i BeIN Sports USA på twitter.
MLS
Diomande ble helten i følelsesladd comeback
25/10/2019 KLOKKEN 07:02

Mener han står i offside

Eksperten mener svensken står i offside like før han avgjør kampen for hjemmelaget LA Galaxy og han får støtte fra flere andre.
– Spør du meg så står Zlatan i offside på det andre målet, skriver ESPN-journalist Taylor Twellman.
Se målet i videoen under og bedøm selv:
– Mange sier sikkert at man bare skal la det være. Men om spillere, enten det er Zlatan eller noen andre, skal bli større enn sporten selv, da er MLS ikke en ordentlig liga. Det blir som å se på Harlem Globetrotters, skriver fotballjournalisten Sam Street på twitter.
Den svenske avisen Aftonbladet har også omtalt kritikken rundt målet.

Etterlyser videodømming

Flere lurer på hvorfor man ikke gikk inn og brukte videodømming på målet. VAR-systemet, som står for, video assistant referee, er nemlig allerede innført i MLS. Den tidligere Galaxy-spilleren Dan Gargan påpeker dette:
– Bra spilt av Zlatan å forby VAR i kontrakten sin, skriver han.
MLS
Diomande ble dagens mann med to scoringer
13/07/2019 KLOKKEN 11:00
MLS
Prisdryss for Zlatan
12/11/2018 KLOKKEN 20:40