Kamara scoret i viktig Galaxy-seier

Oppdatert 22/10/2018 klokken 08:48 GMT+2

Ola Kamara og Zlatan Ibrahimovic tegnet seg begge på scoringslisten for LA Galaxy.

Kamara Ola

Ola Kamara sto bak det ene målet da Los Angeles Galaxy slo Minnesota United 3-1 i MLS-fotballen. Seieren holdt liv i sluttspilldrømmen for nordmannens lag.
Galaxy var tvunget til å vinne for fortsatt å ha en mulighet til å ta seg videre fra grunnserien. Det greide gjestene uten store problemer.
Etter en halvtime scoret Zlatan Ibrahimovic det første målet for Los Angeles-klubben. Den svenske superstjernen spilte søndagens oppgjør selv den gikk på kunstgress. Zlatan har ofte stått over kamper spilt på et annet underlag enn naturgress, men viktigheten av bortemøtet med Minnesota United trumfet nok alt denne gangen.
I annen omgang var det duket for mer målfest for Galaxy. Fem minutter etter pause fikk Ola Kamara en målgivende pasning fra Ashley Cole og sørget for kampens andre mål. Det var nordmannens ellevte scoring for sesongen.
Se sammdrag fra kampen her (saken fortsetter under):

Skjelvik-innhopp

Bare ett minutt senere scoret LA Galaxy nok et mål. Midtbanespilleren Romain Alessandrini fikk en målgivende pasning fra Zlatan.
Det skulle bare gå enda to minutter før Minnesotas angrepsspiller Angelo Rodríguez fikk redusert ved å score lagets første og eneste mål i det 53. minutt.
Nordmannen Jørgen Skjelvik kom inn rett før slutt og fikk drøye fem minutter på banen. Kamara ble byttet ut i løpet av overtidsminuttene.

Skjebnen i egne hender

Galaxy hadde presset på seg før søndagens oppgjør. Siden Real Salt Lake tapte 0-3 for Portland Timbers, har Los Angeles-laget sluttspillskjebnen i egne hender. Salt Lake, som er ett poeng foran Galaxy, har spilt sin siste kamp i grunnserien. Kamara og co. har igjen et oppgjør mot Houston Dynamo neste helg.
– En fantastisk seier i dag og en herlig atmosfære. Neste uke har vi et nytt oppdrag, sa Ibrahimovic i et videoklipp på Twitter.
Den norske spissen Adama Diomande spilte i 80 minutter da hans lag Los Angeles FC spilte 2-2 hjemme mot Vancouver Whitecaps søndag. LAFC er allerede klar for MLS-sluttspillet fra den vestre avdelingen.