Drømmestart for Zlatan i USA med to drømmemål: – Denne mannen er ikke til å tro

Oppdatert 01/04/2018 klokken 02:32 GMT+2

Zlatan Ibrahimovic fikk sin debut da LA Galaxy presterte en enorm opphenting mot byrivalen.

Zlatan Ibrahimovic

«El Trafico», som fotballens nyeste derby er blitt døpt, startet som et mareritt for Galaxy.
Den 36-årige svensken startet på benken, mens de norske landslagsspillerne Jørgen Skjelvik og Ola Kamara startet for hjemmelaget mot Los Angeles FC.
Stillingen var brutale 1-3 fordel gjenstene da Zlatan Ibrahimovic entret banen for første gang i LA Galaxy-drakt. Svensken hadde ikke vært på banen siden 26. desember 2017 grunnet en knekade.
For hver gang 36-åringen var borte i ballen økte jubelen på fotballstadion i Los Angeles. Og bare tre minutter etter at Zlatan entret banen ble 1-3 til 2-3 da Chris Pontius headet ballen i mål for hjemmelaget.
Så var det løven selv sin tur for å brøle.
På halv volley klinket Zlatan til fra distanse, i en nydelig bue gikk ballen i mål. Men svensken var ikke ferdig.
– Denne manne er ikke til å tro. Han virker nærmest umenneskelig, nærmest skrek Eurosports kommentator Petter Bø Tosterud da målet rullet over skjermene i reprise.
Ett minutt på overtid var det Zlatan sin tur til å bruke hodet, så stod det 4-3 i englenes by i det som ble en drømmedebut for Zlatan Ibrahimovic.
– Jeg ville høre fansen syge "Vi vil ha Zlatan" og jeg ga dem Zlatan, sa svensken etter kampen.