Populære sporter
All sport
Vis alt

Beckham danner MLS-lag i Miami

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 30/01/2018 klokken 08:26 GMT+1

Nå er det offisielt. David Beckham blir deleier i nytt MLS-lag fra Miami.

David Beckham

Foto: Eurosport

Mandag ble det offisielt at Miami vil huse et flunkende nytt MLS-lag, nesten fire år etter at den tidligere fotballstjernen satt i gang med arbeidet.

Stolt

– Jeg skal være ærlig. Det har vært en tøff prosess. Noen ganger trodde jeg ikke dette kom til å bli noe av, men nå er det endelig. Det har vært en lang reise, men nå er jeg stolt for å kunne starte et MLS-lag i denne byen, sier Beckham på pressekonferansen.
Han forteller at laget skal bli særdeles slagkraftig.
– Vi skal ikke bare være en av de beste. Vi skal være aller beste laget i MLS, sier engelskmannen, som visstnok allerede har fått beskjed fra flere "store" spillere som ønsker å bli en del av storsatsingen.
– Jeg kan ikke si hvem det er, men jeg har fått telefoner fra klassespillere i Europa som ønsker å være med og ta del i dette. Vi ønsker å hente toppspillere fra Europa og danne et sterkt lag, sier Beckham, før han frir til lokalbefolkningen:

Vil produsere egne

– Men kanskje aller viktigst er at vi skal få fram egne, lokale spillere gjennom klubben. Det vil danne en nærhet og en stolthet på en helt unik måte.
Den tidligere Manchester United- og Real Madrid-stjernen forsikrer om at han vil få de midlene som kreves for å danne et topplag.
– Eierne ønsker å investere. Ikke bare i laget, men i byen og i Miami-samfunnet, sier han.
Klubbens eiere håpet laget skulle være klart til seriespill til 2020-sesongen, men kunne ikke slå det fast. Før den gang skal laget ha satt opp en flunkende ny stadion som skal romme 25.000 tilskuere.
Noe klubben imidlertid setter i gang med øyeblikelig er arbeidet rundt å lage et slagkraftig akademi.
Under pressekonferansen ble det ikke nevnt hva laget skal hete.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame