MJØNDALEN/OSLO (Eurosport.no):
Etter en drøy halvtime i lørdagens treningskamp kolliderte Sandefjords stjerneangriper Rufo med Mjøndalen-målvakt Georges Bokwe. Begge ble liggende tilsynelatende i store smerter. Spillere fra begge lag signaliserte umiddelbart at noe var alvorlig galt.
Fotball
Overgrepssaken fra Branns nachspiel henlegges
EN TIME SIDEN
Kenneth W. Karlsen, sportslig leder i Mjøndalen, bekreftet noen minutter etterpå overfor Eurosport at målvaktens bein var brukket.
– Det var en fryktelig opplevelse. Det var virkelig et hardt sammenstøt, hvor hans bein var i bakken og mitt bein i luften. Jeg kjente at det ikke kom til å gå bra for ham, og ble veldig redd, sier Rufo til Eurosport.no.
Bakgrunn: Brakk beinet: – Blir ikke mer spill i år
Han gikk selv med en stor ispose på leggen etter den uheldige kollisjonen. Både Bokwe og Rufo jaget en stuss inn i feltet, og Sandefjord-spilleren fikk trolig en liten dytt i forkant. Et rent uhell, men 26-åringen fikk likevel se det røde kortet.
– Jeg ble dyttet og dermed ble krasjen veldig hard. For min del går nok dette bra. Jeg har veldig vondt i leggen, men kan gå på den. Jeg ble også sparket i magen og kjente det godt, men er bare glad jeg kom fra det uten verre skader.
NB! Se video fra hendelsen. Vi advarer mot sterke bilder! (Artikkelen fortsetter)
Angrepsspilleren – som var en stor hit i Eliteserien med syv mål på 12 kamper i fjor høst – følte virkelig med Mjøndalen-målvakten etter kampslutt, og var tydelig lei seg.
– Nå har jeg lyst til å si unnskyld til Bokwe. Jeg skal få tak i nummeret hans og ringe ham. Samtidig håper jeg NFF tar bort det røde kortet, for det var ikke min skyld. Jeg vil likevel si unnskyld og at jeg håper han blir frisk og rask så fort som mulig.
Karlsen var raskt borte hos målvakten, og fastslo at «jeg er ingen medisiner, men det blir ikke mer spill i år, i hvert fall», overfor Eurosport.
– Litt vondt har han, men han er mest fortvilet. Fotball er livet hans, og han skjønner jo konsekvensen. Han er bare fortvilet. Men sånn er fotballen, det er sånn som skjer noen ganger. Han må bare jobbe hardt for å komme raskt tilbake, og så må vi som klubb hjelpe ham så godt vi kan.
Med førstekeeper Sosha Makani skadet til tidligst månedsskiftet mai/juni fra før, betyr det at Mjøndalen virkelig må intensivere keeperjakten.
– Vi må ha to, ja, sier trener Vegard Hansen til Eurosport.
Se alt fra Eliteserien på Eurosport Player. Trykk her for å sikre deg tilgang!
Fotball
Knutsen om Mourinho-duellen: – Du må jo beundre han
EN TIME SIDEN
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
2 TIMER SIDEN