Se kampen på Eurosport Player. Trykk her for å få tilgang!
MJØNDALEN/OSLO (Eurosport.no):
Mjøndalen - Sandefjord 2-1
Eliteserien
Bekymret seg for noe helt annet da kneet røk: – Utrolig ubeleilig
27 MINUTTER SIDEN
Etter en drøy halvtime kolliderte Sandefjords stjerneangriper Rufo med Mjøndalen-målvakt Georges Bokwe, da begge jaktet en stuss inn i feltet. Begge ble liggende tilsynelatende i store smerter, og en rekke spillere signaliserte umiddelbart til benken at noe var galt.
– Det var en fæl situasjon, her må vi bare krysse fingrene, utbrøt Eurosport-kommentator Kenneth Fredheim.
NB! Se video av situasjonen. Vi advarer mot sterke bilder (artikkelen fortsetter):
Sandefjord-spilleren kom seg etter hvert på beina og ruslet av, delvis for egen maskin.
Etter noen minutter bekreftet sportslig leder i Mjøndalen Kenneth Karlsen overfor Eurosport at det dreier seg om en alvorlig skade.
– Goerges har knekt beinet. Vi ønsket ikke å flytte ham før ambulansen var her. Den er her nå, så da blir han kjørt til sykehus. Jeg er ingen medisiner, men det blir ikke noe mer spill i år i hvert fall.

Rystet Latifu

Lagkamerat Akeem Latifu tok hendelsen så tungt at han ikke orket å spille videre.
– Guttene var rystet. De som var nærmest er lei seg, det er vi alle på vegne av Georges. Latifu var så rystet at han ikke spiller andre omgang. Men som vi sa i garderoben; sånn er fotballen noen ganger. Den er nådeløs med tanke på skader, men vi har ikke noe annet valg enn å spille videre, selv om det er forferdelig når sånt skjer, sier Vegard Hansen til Eurosport.
Det endte med full forvirring da Rufo ruslet mot sidelinjen, og plutselig fikk se det røde kortet.
– Nei, det er helt håpløst, kommenterte Eurosport-ekspert Bengt Eriksen.
Ifølge Sandefjords assistenttrener Geir Ludvig Fevang var Mjøndalen enige i forslaget om at begge laget skulle spille videre med elleve mann, men sier de fikk nei til det av dommerteamet.

Må på keeperjakt

Den uheldige skaden på Bokwe betyr at Mjøndalen nå virkelig må intensivere keeperjakten. Fra før er førstevalget Sosha Makani ute og tidligst tilbake i månedsskiftet mai/juni.
– Vi må ha to, ja, sier Vegard Hansen.
Les også: Joacim Jonssons analyse av Mjøndalen
Juniorkeeper Erik Heier fikk sjansen mellom stengene i andre omgang.
– Det er en ung, talentfull keeper. Han har ikke vært på dette nivået, men har kommet seg veldig i det siste. Han får en ilddåp, men det er ganske ufarlig. Det er en fin erfaring han vil huske resten av livet, så jeg håper han klarer seg greit, sier Hansen.
PS! Sondre Liseth satte inn 1-0 for Mjøndalen tidlig i kampen. Pontus Engblom utlignet med en skikkelig perle da han tok imot ballen på brystet, før William Sell fikset 2-1-seier til hjemmelaget.
Eliteserien
Uenige om VAR: – Jeg holder på å spy
12 TIMER SIDEN
Eliteserien
Annulert mål og rødt kort – se dramatikken på Lerkendal
12 TIMER SIDEN