Utvist i pinlig Real-smell

Oppdatert 09/09/2017 klokken 18:19 GMT+2

Real Madrid har ikke fått noen god start i den spanske ligaen. Lørdag spilte de regjerende mestrene 1-1 mot nyopprykkede Levante.

Marcelo Real Madrid

Det er 21 år siden Real Madrid sist startet La Liga uten minst én seier i løpet av de to første hjemmekampene. Årets første hjemmekamp endte 2–2 mot Valencia.
– Vi kan ikke være fornøyde med dette, særlig ikke med første omgang. Jeg er frustrert over målet de scoret, sa Real-trener Zinédine Zidane etter kampslutt.
– Vi må bli mye sterkere og score først i kampene. Vi scorer i tillegg altfor få mål ut fra med antall sjanser vi skaper, tilføyde han.
Bortelaget Levante kom best i gang lørdag og tok ledelsen ved Ivi etter 12 minutters spill.
Karim Benzema måtte ut like før halvtimen var spilt, og inn kom Gareth Bale. Åtte minutter senere sto det 1–1. Lucas Vázquez var sist på ballen.
Resultatet sto seg til pause.
Ingen av lagene fant veien til nettmaskene i løpet av annen omgang, nærmest var Toni Kroos som smalt ballen i stolpen tre minutter på overtid. Kampen ebbet ut med ett poeng til hver av lagene.
Dobbelt ille ble det for øvrig for Real Madrid da venstreback Marcelo ble vist ut minuttet før slutt. Brasilianeren gikk i bakken med Levantes Jefferson Lomar og så ut til å sparke motstanderen i situasjonen.
Det direkte røde kortet betyr at Real trolig klare seg uten Marcelo i flere kamper. Cristiano Ronaldo sto over lørdagens kamp med suspensjon. Etter tre kamper er både Real og Levante ubeseiret og står med fem poeng hver. Real Madrid møter Real Sociedad neste runde, mens Levante tar imot Valencia.