• Kvalik til Eliteserien: Se Stabæk – Aalesund onsdag klokken 17.30 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Peter Orry Larsens kontrakt med Brann går ut ved nyttår og nå tyder mye på at midtbanespilleren kan ende opp i Aalesund.
Etter det Eurosport.no erfarer skal det være dialog mellom Aalesund og midtbanespilleren, og Orry Larsen og AaFK skal etter det Eurosport.no kjenner til være fristet av en overgang tilbake til sunnmørsklubben, hvis det ikke dukker opp et lukrativt tilbud fra utlandet i siste liten.
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
18 TIMER SIDEN
Sportssjef i Aalesund Bjørn E. Melland vil ikke svare på om det har vært dialog mellom klubb og spiller.
– Jeg ønsker ikke å kommentere spillerlogistikk når det gjelder enkeltspillere. Det blir bare spekulasjoner, sier Melland til Eurosport.no.
Orry Larsen har ikke besvart Eurosport.nos henvendelse lørdag.
Midtbanespilleren kom til Brann foran 2017-sesongen fra nettopp Aalesund og har fungert som en superreserve for trener Lars Arne Nilsen. Fra benken har han kommet inn og gitt flere solide bidrag.
– Jeg skulle selvsagt veldig gjerne hatt mer spilletid. Men de gangene jeg har spilt, så har det gått bra sportslig både med målpoeng og annet.
– Jeg vet hva jeg vil selv, men det er flere faktorer som spiller inn her. Jeg håper å få en løsning ganske snart etter at sesongen er over, sa Orry Larsen til Eurosport.no i midten av november.
  • Kvalik til Eliteserien: Se Stabæk – Aalesund onsdag klokken 17.30 på Eurosport Player og Eurosport Norge

Høydramatisk da Brann vant toppkampen mot Rosenborg

Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59
Eliteserien
Stabæk i poengnød holdt nullen mot Strømsgodset
29/09/2021 PÅ 19:14