Det melder klubben på sine nettsider fredag.
– Jeg elsker denne klubben her. Jeg elsker supporterne. Jeg elsker spillergruppa. Jeg har veldig tro på det vi har starta på i Vålerenga, og er sikker på at vi kommer til å stabilisere oss i toppen av norsk fotball, sier Tollås Nation.
Eliteserien
Bekreftet: Vålerenga-keeper klar for Premier League
EN TIME SIDEN
Det er blitt mye snakk og spekulasjoner rundt midtstopperens fremtid, etter at det ble kjent at det var uklart om de ville bli enige om en ny avtale.
– Som de fleste nok har fått med seg, har dette vært en prossess som har pågått en god stund. Nå er vi veldig fornøyde med å endelig kunne fortelle at avtalen med Tollås er i boks. Kapteinen vår blir med videre, sier sportssjef Jørgen Ingebrigtsen.
Midtstopperen har skrevet en kontrakt ut 2021. Ifølge sportssjefen er det en forståelse der om at dersom det går som både 30-åringen og klubben ønsker, og Tollås spiller kamper, er de enige om at han skal være med enda ett år.
Blant annet helsen etter tidligere skadeproblemer har vært et av ankepunktene.
– Jonatan er en veldig viktig spiller for Vålerenga, og er en kontinuitetsbærer, både for meg og klubben. Ikke bare fordi han har vært her lenge, men også fordi han har vært svært delaktig i den utviklingen vi har hatt etter at jeg kom, sier Dag-Eilev Fagermo til vif-fotball.no.
Samtidig ble det klart at midtbanemannen Magnus Lekven returnerer til gamleklubben Odd.
Tidligere fredag ble det kjent at Vålerenga er enige med Johan Lædre Bjørdal (34) om å avslutte samarbeidet. Kontrakten til mannen fra Egersund gikk i utgangspunktet ikke ut før i sommer. Nå har partene derimot blitt enige om å terminere den allerede nå.
Klubbløse Benjamin Stokke, som spilte høstsesongen i Vålerenga, er ifølge Tidens Krav høyaktuell for en retur til Kristiansund.
Så du denne?

Forstår ikke Vålerengas Tollås Nation-tilbud: – Argumentet er for tynt

Eliteserien
Afrikansk spisstalent klar for Sarpsborg 08
14 TIMER SIDEN
Fotball
Børven klar for ny klubb
17 TIMER SIDEN