Jonatan Tollås Nation er kaptein på utgående kontrakt i Vålerenga. Nå har 30-åringen fått tilbud om en kontrakt som forlenger perioden i klubben med ett år. Det er han ikke fornøyd med.
Det var VG som omtalte saken først.
Eliteserien
Han er ny sjef i Sarpsborg: – Ikke en bil med tre punkterte dekk
24/11/2021 PÅ 14:18
– Det å bli tilbudt ettårskontrakt når jeg er på toppen av karrieren i en alder av 30 år og kaptein, er veldig skuffende, og det synes jeg er respektløst av klubben, sier Jonatan Tollås Nation til VG, og legger til
– Og dette har ingenting med økonomi å gjøre.
Tollås Nation er en av flere spillere i Vålerenga som har kontrakter som går ut ved årsskiftet. Kapteinen er foreløpig den eneste som har fått et konkret tilbud.
– For Tollås sin del, så har vi gitt han et konkret tilbud som han må ta stilling til. Vi har et ganske stramt budsjett for 2021, så han er den eneste vi har gitt et konkret tilbud per dags dato, sier sportslig leder i Vålerenga, Jørgen Ingebrigtsen til Eurosport.
Dermed er det fortsatt flere VIF-spillere som foreløpig ikke har kontrakt fra januar.
– Shala, Stokke og Lekven har vi kun hatt samtaler med, og vi har ikke kommet med noe konkret tilbud på bordet til dem. Vi har sagt at det er litt for tidlig å si at det ikke blir noe av, men gitt den usikkerheten det er rundt økonomien, mangel på tilskuere og forlengelse av sponsoravtaler, så har vi ikke mulighet til å gi dem et konkret tilbud nå, sier Ingebrigtsen til Eurosport.
Men Tollås Nation ser for seg framtiden i Vålerenga, og skulle gjerne hatt en kontrakt som strakk seg over en lengre periode.
– Jeg vil lede Vålerenga og Fagermo til seriegull som kaptein for denne fantastiske klubben. Og med våre fantastiske supportere tilbake på tribunen er jeg sikker på at vi kommer til å utrette noe stort de neste årene, sier midtstopperen til VG.
Eliteserien
Uenighet om sluttspill er en dårlig idé: – Urettferdig!
22/11/2021 PÅ 20:57
Eliteserien
Odd-spiller testet positivt på korona
22/11/2021 PÅ 11:00