– Dette er helt uvirkelig. At en så stor klubb har kjøpt meg og lagt så sykt til rette for meg er utrolig motiverende, sier Stolsmo Hegerberg til Eurosport.no.
PSG ligger på andreplass i den franske toppserien, fem poeng bak serieleder Lyon.
Fotball
Hegerberg om landslagssituasjonen: – Virker ikke som om de er interesserte i meg
31/01/2018 PÅ 15:54

En drøm i oppfyllelse

Overgangen har gått fort etter at Eurosport.no mandag kunne avsløre at Stolsmo Hegerberg nærmet seg den franske storklubben.
Hun forteller at den franske storklubben tok kontakt forrige onsdag. Tirsdag bestod Andrine Hegerberg den medisinske testen hos PSG og fullførte dermed overgangen fra Birmingham City.
– Jeg har kjempet mye med meg selv for å klare målsetningene mine. Inntrykket mitt er at dette er en vanvittig profesjonell klubb, som jeg gleder meg stort til å komme i gang i, sier hun, som har blitt forespeilet en rolle sentralt på midtbanen.
24-åringen forteller at hun var ønsket i et par andre klubber. Men når PSG tok kontakt var hun aldri i tvil.
– Det er en enorm og veldig attraktiv klubb. Bare det å komme seg hit er en drøm som går i oppfyllelse. Når de ringte var det ikke vanskelig å takke ja. Nå er det nesten slik at jeg må klype meg i armen, sier hun.

Stjernemøte med søsteren

I fjor tapte PSG Champions League-finalen mot Lyon, der Andrines søster Ada spiller.
De siste dagene har hun tenkt mye på hvordan det vil bli å møte søsteren på motsatt banehalvdel. 18. mai spiller Lyon og PSG mot hverandre.
– Ikke bare skal vi møte hverandre, men vi skal representere to av verdens aller største fotballag. Jeg og Ada har aldri spilt mot hverandre. Det kommer til å bli sykt spesielt, sier storesøster Andrine, og legger til:
– Mamma og pappa havner nok i en knipe nå. Hvem skal de holde med i den kampen, liksom?

Vil ta fra Ada tronen

Lyon har et vanvittig hegemoni ikke bare i Frankrike, men i hele fotballverden på kvinnesiden. Storesøster Stolsmo Hegerberg legger ikke skjul på at hun drømmer om å vinne Champions League med sin nye klubb.
– I denne klubben kjemper man om de gjeveste tittlene. Man har et hårete om å vinne det aller gjeveste, nemlig Champions League. Klubben har et mål om å skyve Lyon ned fra tronen, forteller Stolsmo Hegerberg, som allerede har fått beskjed om at hun kommer til å være dødballtaker i sitt nye lag.
– Det er jo en anerkjennelse, sier Ada Stolsmo Hegerberg, som kan få debuten for sitt nye lag allerede til helga. Søndag møter storlaget Guingamp klokken 15.
FOTO: PSG
UEFA Women's Champions League
Hegerberg møter Graham Hansen i gigantoppgjør: – Den ultimate kampen
23/03/2017 PÅ 11:32
Champions League
Neymar kan bli borte i tre måneder
01/03/2018 PÅ 12:53