Populære sporter
All sport
Vis alt

Hegerbergs kjempebom fikk ingen betydning – jublet etter at keeper(!) misset i straffedrama

Eirik Fure

Oppdatert 02/06/2017 klokken 07:22 GMT+2

Lyon avgjorde etter straffesparkkonkurranse.

Ada Hegerberg

Foto: Scanpix

Lyon - PSG 0-0 (7-6 etter straffer)
Ada Hegerberg hadde muligheten til å skrive historie sammen med Lyon i en helfransk Champions League-finale i Cardiff. Ingen andre lag har klart en trippeltriumf, med den franske serien, cupen og Champions League, men for å klare det måtte Hegerberg og co. slå PSG.
Den 21 år gamle angriperen hadde en enorm mulighet til å score kampens første mål etter 51 minutter da hun snek seg løs i feltet, men avsluttet på keeper. Returen satte hun utenfor.
– Hun har ikke hatt dagen hittil. Det er ikke Hegerberg i sin beste form som vi ser der, konkluderte Eurosport-kommentator Erik Fonahn.
Like før timen var passert ble hun byttet ut og fikk dermed ikke muligheten til å score i finalen. Hegerberg, som gikk til topps i en prestisjetung BBC-kåring, hadde slitt med omgangssyken i forkant av kampen.
Ingen av lagene klarte å score mål i løpet av 120 minutter med fotball. Dermed ble det avgjort på straffer. Der var det likt helt til PSG-keeper Katarzyna Kiedrzynek bommet. Da avgjorde Lyon-keeper Sarah Bouhaddi med å score på stakkars Kiedrzynek som akkurat hadde bommet.
Hegerberg stormet banen med tårene i øynene og fikk igjen bekreftelsen på at Lyon er best.
PS. Andrea Norheim er også en del av Lyon-troppen.
picture

Her løfter Hegerberg & co trofeet

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame